Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 25 Styczeń 2010, 09:54
no PooG też dziś miał 1sek zawahania, ale ruszył choć całą sobotnią noc i całą niedziele stał .. przy takich mrozach to normalne, że wszystko zaczyna klękać.
ale na moim strzeżonym dużo dziś aut na popych ruszało i to całkiem młodziutkie jak nie nowe auta.
a z klemami to miałem w Focusie przygode..podjechałem do sklepu , po zakupach wychodzie i mogiła.. totalnie nic..ani nie zamrugały kontrolki ( a to lato było )
wku*** polazłem na osiedle po kumpla zeby zatargać na holu auto..kumpl wzioł 10tkę ruszył o pół obrotu śrube na klemie i silnik ożył jak nigdy nic
Marka: Toyota
Model: Corolla E12
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 25 Styczeń 2010, 11:07
To i ja sie dołącze do tematu owszem tegoroczna zima daje popalić z tymi mrozami następująco Corolcia troszke dłużej ale łapie,Clio co 2 dzień klapa rozładowany total i akuś nowy na wiosne,Polówka łapie za każdym razem z małym opuźnieniem A niezawodny był czinkol raz na tydzień odpalany i nawet przy takich mrozach nie klęknął a to mała żaba
Moj sejaczek odpala bez problemów :)
no ale akuś ma roczek, nowe kable, świece .. więc no :)
oczywiście chodzi zdecydowanie głośniej .. no i te 39 koników z czego z 30 przymarzło a 9 poszło na klej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum