Dzisiaj miałem okazje przetestować w naturalnych warunkach powiadomienie w samochodzie.
Pomijając fakt, iż myślałem, że dzwoni budzik... zdążyłęm zlecieć na parking zanim zostałem bez sprzętu w samochodzie.
Dodatkowy atut radiopowiadomienia, to gimnastyka poranna (2:30 a.m.). W zależności od reakcji na sygnał powiadomienia... można się załapać na 1/4 mili sprintem za kolegami z podziękowaniami za pomoc przy tuningu
Tak więc szczerze polecam!!
A teraz jade z Brocem poszukać nowej szyby.
z tego co zrozumiałem to ciapol miałeś włam do autka :?:
_________________ Jak setra wrzuty luty na Poznańskich wagonach, tak cieszy każdy ranek jak z kobietą w ramionach, zasypiam się i budze przy muzyce sie nie nudze, przyjaźni nie zmieniam, na pieniądze nie zamieniam.
Marka: Abarth
Model: Grande Punto Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 9 Wrzesień 2006, 11:30
Fajnie mieć takie powiadamianie ale lepiej, żeby nigdy się nie przydało, a takim kolegom co chcą "ztuningować" cudzą własność normalnie trzeba by było ręce pourywać
Jakbym takiego chwycił to normalnie bym go … :!: :!: :!:
Mi się już też raz włamali do auta
_________________ www.decadence.pl - klub tuningowy
ciapol mogles stanac na 1 maja a nie na przeciw AE (jak jechalem do poziom 3 to widzialem fure) w kazdym razie szkoda sprzetu na pewno :!: dobrze ze ci nie pocieli siedzen i tapicery ZAJEBAC TAKICH I TYLE
Bazi
Marka: VW Golf
Model: MK III GL
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 17 Wrzesień 2006, 22:42
W nawiązaniu do amatorów czyjegoś car-audio polecam zwrócic uwagę na czerwonego malacza (stary typ) podróżuje nim "ekipa" łebków z Lipin którzy specjalizują się w "pożyczaniu" radioodtwarzaczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum