Panowie prosze o pomoc, borykam się z podłączeniem halogenów. bez przekaznika czyli tak:
halogeny swiecia w momencie podlaczenia przekaznika nie swieca. sprawdzałem na 2 przekaznikach.
czy ktos moze mi podpowiedziec jaki kabel wchodzi do jakiego pinu w przekazniku ?
Marka: FSO Polonez
Model: Caro Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 2 Kwiecień 2010, 13:51
Skoti, przekaźnik przekaźnikowi nie równy. podaj tym przekaźnika to Ci powiem co gdzie ma być podłączone, ewentualnie zrób lepsze zdjęcie przekaźnika z góry i z dołu
Marka: Honda
Model: Civic/Accord Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice/Corby
Wysłany: 3 Kwiecień 2010, 16:37
ja jak podlaczalem swoje w civicu bralem plus z postojowek i jeden z akusia no zeby halogeny nie swiacily same tylko przy zalaczoych postojowkach cos chyba o tym mowi kodeks drogowy
btw przekaznik musi miec dwa plusy jeden minus i sygnal z przelacznika czyli akus postojowki minus i przelacznik ja tak podlaczylem i dziala do tej pory
aaaaaaa minus z halogenow nie do przekaznika tylko do akusia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum