Audio: jednostką sterującą jest radio JVC KD-R 501, wzmacniacz Blaupunkt GTA 4, głośniki na podszybiu Pioneer, głośniki w drzwiach Blaupunkt , w bagażniku tuba Blaupunkt, pod wzmacniacz podpięty kondensator z Dietz 1 Farad, całośc okablowana przewodami z Boschmann
Opis: Samochód kupiłem w lipcu zeszłego roku. Samochód był w 100% seryjny. Na początku włożyłem do niego audio żeby ładnie grało, w grudniu dostał nowy wydech końcowy z firmy apexii, w kwietniu autko zostało obniżone sprężynami sportowymi - 40mm orz dostało felgi aluminiowe i nowe oponki, zaciski hamulców i bębny pomalowane na srebrno, jeszcze z takich drobnostek to wymieniłem gril na ten bez znaczka, z przodu w lampach są niebieskie żarówki i białe diody.
Plany: W tym roku chciałbym zmienic lampy z przodu na jakies ładne cleary, przyciemnic delikatnie 3 tylne szyby i może jak kaska dopisze to coś bedzie trzeba troche podłubac w silniku.
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 9 Maj 2010, 12:26
Ladne autko, gratulacje:) co do modow to nie ciemnilbym szyb i silnik zostawilbum w spokoju bo z litra duzo nie wyciagniesz, no chyba ze planujesz swap to co innego:D
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 9 Maj 2010, 13:46
no własnie .. lepiej zmień silnik.. mój miał szlif robiony.. dedykowany dolot, odetkany wydech i co.. dalej to ledwo dycha .. wsadz 1.4 16v z GTI'ka i bedzie latało
a ogólnie bardzo fajna 6n'ka
bedzie kasa bedzie swap :] :P juz zaczynam zbierac :P a co do szyb masz racje jednak z tego zrezygnuje :] tube dostalem od znajomego i dlatego wpadla do auta ale planuje ja zmienic na jakas dobra skrzynie :P zapomnialem jeszcze dodac ze tez planuje kilka zmian we wnetrzu samochodu ale to wszystko wyjdzie z czasem :] dzieki za komentarze :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum