Auto zakupione w salonie Toyoty w 2006 r. Jestem jego 1 właścicielem.Szukałem coś w tym segmencie no i znalazłem oto właśnie ten model Zastanawiałem się także nad Hondą Civic VIII generacji,ale zdecydowałem się na zakup Toyoty.Dziś moge powiedzieć że jestem w pełni zadowolony i jak narazie nie planuje nad zmianą.Po zakupie zacząłem juz myśleć coś nad sprzęcikiem-ale doszłem do wniosku że jak już robić to konkretnie i wstrzymałem się ze względu na finanse.Planów było wiele jeszcze w tym samym roku hehe,lecz nie pozwoliło mi na zrealizowanie ich.Ogarnął mnie kryzys finansowy Peszek... Jednak nie poddałem sie i mysle że jak dobrze wszystko pójdzie to w tym roku na lato lub zaraz po lecie będą zaczynały się już mody na które się nie mogę doczekać
Fakt faktem iż 2 lata nic nie było robione to czas by ten rok mi to wynagrodził
Dane na temat auta:
Marka:
Toyota
Model:
Corolla E12
Pojemność:
1.6 16V
Moc:
110 KM
Rok produkcji:
2006
Układ wydechowy:
Seria
Układ hamulcowy:
Przód: Klocki EBC GreenStuff and Tarcze EBC Turbo Groove
Tył: Klocki EBC GreenStuff and Tarcze EBC Turbo Groove
Felgi:
Alumy: Dezent A R15
Ogumienie:
Letnie: Dunlop Sport 195/60 R15
Zimowe: Michelin Alpin A3 195/60 R15
Audio:
Fabryczne:CD+4 głośniki
Kolor:
Granatowy metalik
Najbliższe plany:
Jest ich sporo.Jak na razie to powoli a do celu.
A to mała prezentacja autka 1 etap: Seria (1-4)
2 etap: Neony (5-8)
3 etap: Alumki (9-14)
[ Dodano: 18 Kwiecień 2009, 10:48 ] Oto cała galeria
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 18 Kwiecień 2009, 11:31
zdecydowanie wiekszy felunek no i jakaś nawet mala gleba..bo za duże luki są. Ale ogólnie ten samochód to fajna baza do dalszych zmian. W porównaniu z nowymi Corollami i Aurisami dużo lepsza jakośc plastików wewnątrz
Marka: Toyota
Model: Corolla E12
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 18 Kwiecień 2009, 13:04
Zastanawiam się nad oponami typu Toyo Proxes T1R 205/40R17 84W
a do opon felunek ARCASTING BLADE
I to raczej chciałbym na 1 miejscu a następnie go troszke zglebić.
[ Dodano: 15 Lipiec 2010, 13:36 ]
Wakacje są,pogoda dopisuje więc postanowiłem troche pogrzebać przy aucie
Nie zawiele tego ale zawsze coś.Kilka godzin spędzonych na garażu i wyszło coś takiego
PS: zdjęcia robione telefonem więc nie najlepsza jakość.
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 23 Lipiec 2010, 13:27
a jak z jakimiś konkretniejszymi modami? fajnie byłoby ją zglebić i felge jakąś sensowną założyć.
w planach czytam: "Najbliższe plany: Jest ich sporo.Jak narazie na lato to będzie gleba być może nowy felunek.Póki co nie krakam za dużo bo niechce stracić kolejnych 2 lat hehe "
Marka: Toyota
Model: Corolla E12
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 23 Lipiec 2010, 14:31
z konkretniejszymi to zbieram obecnie kase i zastanawiam się od czego zacząć.
Czy pierw właśnie od większej felgi czy od gleby.Bo jeśli chodzi o glebe to interesowałoby mnie bardziej zawiecho gwintowane a tu juz są troche większe koszta.No i w skład wchodzi jeszcze tłumik.
Co byście mi proponowali?? od jakiej kolejności zacząć?? Dzięki z góry.
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 23 Lipiec 2010, 19:29
co do zawiecha no tak, co do felg OMG stary tylko nie to.
Jest tyle fajnych felg do wyboru a zarzuciłeś takim typowo allegrowym wzorem. Ta felga robiła robotę tak 4-5 lat temu. Na dzień dzisiejszy to nawet mój ojciec na lepszych jeździ ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum