Nowe malowanie felg i lotkę udało mi sie skończyć przed wyjazdem na STS Bydgoszcz a to podsumowanie z tego mega ciężkiego weekendu.
A więc na ostatniej eliminacji Wojny Północ-Południe udało sie zdobyć 1 miejsce w klasie Honda oraz Best off the best imprezy co było dla mnie ogromnym zaskoczeniem.
Jak usłyszałem, że malujesz felgi na beż, to brzmiało to średnio, ale wygląda zajebiście. Gratulacje BoB. Jeśli jeszcze mógłbym coś zaproponować, to brakuje mi na przedłużeniu przedniego zderzaka innego koloru. Może też coś z tylnymi lampami pomyśl, bo mi osobiście średnio pasują do reszty. Ale to taka moja wizja ;)
Marka: Honda
Model: Civic Coupe
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 13 Wrzesień 2010, 21:00
Super sie prezentuje, mimo ze nie przepadam za kolorem nadwozia. Nie myslaleś zeby dac do felg dekielki - stożki? takie jak np w mugenach mf8. Moglo by to zrobić ładny efekt.
TazO to było dobrze przemyslane posuniecie.
Co do zderzaka przedniego to mam w planie kratke wlotu tez dac w bez na STS nie zdąrzyłem po prostu
Co do lamp zastanawiałem sie nad zmianą srodka moze na inny kolor hmmm nie wiem .
Staz felgi muszą byc wykonczone więc wkrótce będzie efekt końcowy
Aha z nowych planów w zwiazku ze nie pasuje mi wydech to go wyrzucam i nie bedzie go widac.
Dodatkowo podłoga oraz nadkola w bez z dodatkami aero
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum