tj przesada wygląda jak zarwany moim zdaniem najlepsza gleba to opona na równo z rantem błotnika przy takiej mocnej glebie amory umrą b.szybko a komfort z jazdy na polskich drogach to porażka
Spokojnie :P zawieszenie będzie zmienione na gwint ... ale to na wiosnę okazuje sie że jeden amorek słabo ciągnie :P ale to wszystko się wyjaśni po zimie i po dziurach :P
mam nadzieję że uda mi się w rozsądnej cenie znaleźć gdybyście widzieli gdzieś dajcie znać ... a i szukam śrub pływających gdzieś na śląsku w dobrej cenie :)
Wydaje mi się że do Vectry pasowały by bardziej pełne fele :P
A mi się wydaje że do vectry nie pasują żadne :P felgi :) szukam już kilka miesięcy i nic ciekawego nie znalazłem ... ani rozstaw nie pasuje et wcale same hujowe a te z mercedesa bardzo mi się podobają i nie są aż takie cienkie :P zasłaniają tyle ile trzeba chcę by było widać zaciski - zwłaszcza że chce założyć brembo i większe tarcze :)
Dziś jadę regenerować w koncu gwint :) tak wiec na wiosnę ją trochę zglebię i myślę że od razu poprawi się wygląd auta :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum