Zawieszenie:Przód - 50 spręzyny z Poloneza Trucka+utwardzone amortyzatory ,tył jeszcze seria
Układ wydechowy:brak katalizatora(strumiennica) ostatni tłumik ala mugen KM , na montaż czeka kolektor 4w1 z 1.8 16V
Elektryka:elektryczne szyby przednie i tylne, elektrycznie regulowane i podgrzewane lusterka zew.
Koła:Alessio F1 (15) opony Barum Bravuris 195/50
Inne: lampy soczewkowe + bixennon K 6000+ gładkie szkło kierunkowskazu
zmienione podświetlenie zegarów i przełączników na niebiesko
fabryczne kubły z FSO wersja IG Sport ,rzadki model
kierownica Raid+alu gałka i nakładka na dzwignie hamulca ręcznego
podłokietnik
i wiele innych rzeczy jeszcze o których zapomniałem
Osiągnięcia: dwa pierwsze miejsca na zlocie ogólnopolskim aut FSO w Czerniewicach 2008
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 16 Sierpień 2008, 19:37
no jak dla mnie to auto to za****** cukierek :D a to co z nim zrobileś i chociaż może to dziwnie zabrzmi, to czego z nim nie zrobiłeś ;) zasługuje na uznanie.
Haaa a ja samochodzik znam ;] to jest auto od brata od mojego kolegi z klasy ;] znam właściciela i za każdym razem co byłem u Marka w domu, to Marcin siedział w samochodzie i się z nim "bawił" Na prawde, szacun! :]
_________________ Posłuchajcie warszawiacy, pyry i krakusy! Mówię wam, że chłopaki z DECADENCE to fajne karlusy!
auto z osiedla bardzo czesto je widuje i naprawde robi wrazenie o ile pamietam kiedys miales innego poldka gratulacje i zycze powodzenia w dalszych modach
Jednak Polonez może sie podobać Dzięki !
Co do modów to jeszcze troche mam rzeczy do zrobienia ,cześć w tym roku a reszta w przyszłym i potem tylko pucowanko i na zloty
_________________ FSO maniak:)
Ojciec
Marka: Seat
Model: Leon 1P
Miasto: Świerklaniec
Wysłany: 17 Sierpień 2008, 14:32
Według mnie bardzo ładny i zadbany poldek jedynie co to jeszcze może większa gleba i większa felga, wtedy będzie już cacy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum