Wysłany: 24 Styczeń 2012, 18:45 Mitsubishi Galant by Angel
Witam ponownie na forum. Chciałbym zaprezentować moje nowe wozidełko, Mitsubishi Galant. Mój poprzedni samochód (Peugeot 206) został poturbowany delikatnie mówiąc przez pewną Panią. Nie opłacało mi się wsadzać pieniędzy w samochód więc postanowiłem od razu zmienić. :)
Słuszną uwage można zwrócić na to że jestem drugim właścicielem tego samochodu. Wcześniej przez 15 lat był nim 73 letni Pan który posiadał go od nowości. Auto jest półtora tygodnia w Polsce. Jest pare mankamentów takich jak przetarty fotel i kierownica ale nie ma się czego spodziewać po takim wieku i przebiegu. :)
Auto na dniach jedzie do tapicera na usunięcie usterki a pod koniec tygodnia na wymiane oleju, filtrów i rozrządu.
Plany:
Co do planów nie będzie dużo zmieniał :
- Wydech (w pierwszej kolejności)
-obniżyć
-większa felga
-audio
Chce raczej zostac przy serii ponieważ nie widzi mi się modyfikacja takiego samochodu.
Pomiedzy 1.6 vectra a 2.5 vectra miał być galant :) wiec mam sentyment niestety chciałem nadal sedana bo galant podoba mi sie tylko w wersji kombi :) polecam zmianę zderzaka na sport w podwójnymi soczewkami :) reszta zwłaszcza środek jest w pytę i bardzo zazdroszczę :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum