Temat w sumie można zamknąć. W szoku jest tysiące ludzi i ciagle szukam sprawców. tak czy inaczej szkoda mi bardzo tego projektu. Silnik wyciagnołem tydzien temu bo robiłem wiretuck i wygładzałem komore takze sporo czesci ocalało ale i tak straciłem z 7000-8000 euro. Auto nie było ubezpieczone. Żal ale cóż - gorsze rzeczy się ludziom przytrafiają w życiu - jakby na to nie patrzeć to tylko auto.
Tuningowiec, On tu nie zagląda, sprawcy się nie znaleźli w między czasie przewinęło się już przez jego ręce kilka aut. Po DA6 było DA5->EG3->DA5->K11->N14->K11->K11->PS13 a i te ostatnie nie wiadomo czy nie wymieni na R32.
Tak czy siak temat do zamknięcia poniżej foty jego obecnej zabawki:
_________________ Oferuję kompleksowe usługi z zakresu kreacji wizerunku firmy w internecie: Zaawansowane serwisy www, Systemy zarządzania treścią CMS, Systemy sprzedażowe, Prezentacje multimedialne.
Sprawców nie znaleziono. Kasy odzyskałem w sumie koło 2500-3000 euro za czesci wiec jakies 8000-9000 euro poszło z dymem plus 2.5 roku ciezkiej pracy. Niestety takie życie. Obecnie od paru miesięcy mam nową zabawkę - Silvię PS13.
Tematu chyba nie ma po co zakładać bo w sumie nie ma sie czym chwalić - auto cały czas in progress. Ten temat można zamknąć.
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 7 Sierpień 2011, 14:25
Szkoda Hondy, ale widać tak miało być. Moim zdaniem Nissanek jest boski i jak poświęcisz mu tyle czasu co poprzedniemu to będzie miodzio. Już teraz wolałbym go niż Hondę ale to tylko moja nic nie warta opinia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum