Przyszły 2 wielkie paczkia w nich 4 foteliki na chińskie dupy. Bride Low Max Look dla mnie i dla Cosiary do Glanzy ;) Tak to wygląda:
Jakość wykonanania dobra i jak na podróby to całkiem dobrze do wygląda - zobaczymy na ile ten materiał jest wytrzymały. Stelaż jest naprawdę solidny i fotele ważą chyba lekko więcej niż seria. Jedyne co zauważyłem o będę musiał te wkłady środkowe jakimiś rzepami zamontować bo się nie trzymają fotela idealnie - ale to się zobaczy w praniu !! Ogólnie wszystko wygląda bardzo zadowalająco, jedyna wada - te fotele sa dla naprawdę szczupłych ludzi i ktoś z grubą dupą nie ma szans się do nich zmieścić !! Co mnie nawet cieszy bo Grubym babom wstęp wzbroniony do mojego łupa !!
Jeszcze kilka fotek :P
Dobra fotele zamontowane. Podziękowania dla Łukasza z BM Cars ;) Profi robota za dobrą kasę. Siedzi się w nich bardzo sztywno i super trzymanie mają, troszkę niżej teraz siedze więc trzeba się przyzwyczaić. jak zamontuję snap off NRG thin to kierownica powinna być idealnie ułożona !! Kilka fotek:
Myślę ze jest dużo atrakcyjniej teraz !!
No to kilka fotek z dzisiejszej sesji do artykułu, który pewnie niebawem ukaże się na pewnym polskim portalu. BTW możecie zobaczyć połokietnik który obleiłem na nowo w szare pasy i wyszło to teraz mega profi w porównaniu z tym czarnym który był lekko krzywy :P
Bacznie sledze projekt na www.jdm-option.pl i auto miażdży suty pod każdym względem
[ Dodano: 25 Wrzesień 2010, 08:02 ]
Nie wiem czy właściciel tu zajrzy i powie co się stało...
Jak już mówiłem sledze projekt na innym forum a dzisiaj rano zastała mnie informacja o tym ze auto spłonęło dziś w nocy....
Dodi powiedz ze to głupi żart .....
[ Dodano: 26 Wrzesień 2010, 15:47 ]
Niestety to prawda....
Auto najprawdopodobniej zostało podpalone w czasie imprezy w domu obok jak pisze sam właściciel...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum