Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 3 Październik 2008, 09:11
toś poszałała Lala :D
Zacny motor i całkiem ciekawe body. Powodzenia w użytkowaniu i jak coś zapraszam do Decadence ;D
btw zrób sobie normalną rejestrację na tył i woź ze sobą bo Diupsowi już chcieli pociągnąć dowód rej. za podobną z przodu. A że u nas niebiescy tuningów nie lubią (mi dwa razy w ciągu miesiąca dowód wzieli) to wiesz... zabezpiecz się ;)
Marka: honda
Model: crx del sol 1.8 vti
Miasto: Bytom
Wysłany: 3 Październik 2008, 09:40
Hehe dzieki wszystkim sol ta rejestracja z tylu to nic za ta z przodu baknowo strace dowod Poki co musze ja przerejestrowac i raczej dam na tyl taka sama jak jest teraz.Bo nawet jak wloze legalna to trzeba bedzie ja zaginac i chujowo bedzie wygladac.Za to na przod chcac nie chcac wsadzam legalna. Aaa dzieki za zaproszenie do klubu ale pomimo iz cholernie Was lubie i wogole to od lat zwiazana jestem z STK.Do zobaczenia na drogach
Marka: Toyota
Model: Corolla E12
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 3 Październik 2008, 16:53
Auto ślicznie wygląda miałem już okazje zobaczyć na focie tuż przed wstawieniem tutaj Ale jest super naprawde.Musze ją na żywo zobaczyć Gratuluje i powodzenia w zdobywaniu pucharków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum