hehe no długo nie wytrzymałem jak widać, tj jak narkotyk i wkońcu się wraca po odwyku ale powiem Wam, że taka przerwa się przydaje człowiek sobie w głowie wszystko układa. Miał być Stream turbo i wszystko szło w tym kierunku, wszystko było kupione tylko zakładać, ale w ostatniej chwili doszedłem do wniosku, że jednak to nie będzie to ze względu na gabaryty i szybko trzeba było pozmieniać wszystko, ale się udało dzięki Domino za pomoc w przemyśleniach
Po długim czekaniu w kolejce jak za czasów socjalizmu wkońcu jest moja kolej i dziś się ruszył temat ... Mam nadzieje że dalej pójdzie już sprawnie i owocnie
no ja od razu wiem że psykać nie będzie, bo turbina ma wbudowany zawór więc będzie cicho no auto czekało na placu dokładnie 118dni ale ważne że się ruszyło i trzymać kciuki żeby nie zwalniało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum