Autko seryjne z bogatym wyposażeniem i trafione całkiem przypadkiem to się nazywa szczęście dobra baza do modzenia, jak najszybciej dolot i wydech do zrobienia i + 15KM i 15Nm wita
dziękuję za miłe słowa... wydaje mi się, że trafiony zakup... kupiłem ją w styczniu tego roku także dopiero poznaję te autko :) w porównaniu z Prelą wcześniejszą niebo a ziemia... co do oleju to po wymianie zrobiłem już 3kkm i chcąc dolać olej zdziwiłem się, że stan jest taki sam jak zaraz po wymianie :D to jest duży plus... coraz bardziej wierzę w ten przebieg :D a stan sami ocenicie na spocie ;)
_________________ H - The Power Of Dreams!
--------------------------------
było: Honda Prelude BA4 '91r B20A9
jest: Honda Civic ED7 '91r D16A9
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 11 Kwiecień 2011, 15:17
no autko super..
sam od jakiegoś czasu mam zajawkę, że jak się pojawi budżet na drugie auto do dłubania to właśnie będzie "żelazko". I najchętniej bym je widział w takim setupie jak ma Marek CRX'a
I dolocik już jest zimnego powietrza od zderzaka :)
[ Dodano: 27 Lipiec 2011, 14:24 ]
Hania dostała nowy aku, nowe sprzęgło, alternator po regeneracji, nowy wahacz prawy górny i osłony przegubów... teraz można zabrać się za zawias i hamulce :)
_________________ H - The Power Of Dreams!
--------------------------------
było: Honda Prelude BA4 '91r B20A9
jest: Honda Civic ED7 '91r D16A9
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum