Skoti, też cie uwielbiam i piszę nie większe głupoty niż ty. Ale nie ma sensu się wypowiadać na ten temat. Po prostu szkoda mojego czasu.
A taka wypowiedź na temat replik to tylko potwierdza to co napisałem. Ja dodam tylko tyle w temacie tego auta bo tu się OT zrobiło. Że robi coś przy aucie a ty masz serie. A czy to się podoba czy nie komuś to już inna bajka i pisanie typu że jak tuning to spore wydatki to głupota ponad głupoty. Bo znasz co najmniej kilka osób i ty i ja które zrobiły ten czy inny mod za grosze a był naprawdę fajny i poprawił to i owo. I tym o to akcentem zakończmy OT niezwiązane z tematem auta.
A wracając do samochodu mam dylemacik i prosił bym o pomoc, mam 4 fajne felunie na oku i się strasznie teraz zastanawiam, a może ktos potrafiłby zrobić vt mojej bryczki na tych aluskach dodaje ze to będa 16
1.
2.
3.
4.
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 6 Luty 2012, 19:45
No to się znów zacznie
Ja ostatnio mam fazę na brązowe lub grafitowe felgi, więc jak coś z tych 4'ech obstawiam NR1.
ZA 1 przemawia też fakt, że nie pomniejszą optycznie koła jak pozostałe 3 komplety. Wiem to z doświadczenia z PooG'a. Miałem Momo Corse RPM Black 16", a każdy mi gadał "Zajebiste masz 14stki" i choooj mnie strzelał
Bądź świadom, że to są chińskie no-name'y i na nich trzeba uważać na dziury itp. Mój znajomy jeździ 4ty sezon na "chińczykach" i o dziwo ma spokój z nimi. Ale znam duuuużo przypadków gdzie tego typu fele pękały na obręczy, a już nie mówię o ramionach.
A co z tymi grafitowymi OZ'ami ? Nie lepiej na razie je zostawić, a zająć się glebą i blacharką ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum