cookie
Marka: fiat
Model: seicento
Miasto: Chorzów
Wysłany: 17 Sierpień 2010, 12:41
teraz nie piszcza wiec spoko musze zrobic drzwi kierowcy takie pierdolki pozniej...
[ Dodano: 29 Styczeń 2011, 00:20 ]
no maly up...
drzwi mam wymienione ale za to oba zderzaki do spawania... ale mysle ze do konca zimy bedzie wszystko ogarniete...
a dzisiaj z nudow przymierzalem inne springi i wyszla tragedia... ale po chwili podcialem o 1.5 zwoja i siedzi tak jak Baziego :D czyli nie jest zle
[ Dodano: 31 Styczeń 2011, 23:54 ]
dzieki pomocy Skotiego takie cos mi sie spsolo w aucie i swieci na bialo i czerwono :D
dzieki Masta za pomoc :D
[ Dodano: 14 Marzec 2011, 10:18 ]
taki duet mozna by miec ale Honda slaba jak na 114KM...
_________________ Oferuję kompleksowe usługi z zakresu kreacji wizerunku firmy w internecie: Zaawansowane serwisy www, Systemy zarządzania treścią CMS, Systemy sprzedażowe, Prezentacje multimedialne.
cookie
Marka: fiat
Model: seicento
Wysłany: 15 Marzec 2011, 13:34
yamakas nie diody wymienil :P
staz jak znowu dostane i bedzie spot to niema problemu
skoti kosmiczne to tam jest przyspieszenie... sejem objezdzam ta hondzine jak chce...
Wysłany: 2 Styczeń 2012, 14:18
daaaawno mnie nie bylo a i padlina sie zmienila...
bylo male akuku
ale sie tu i tam kleplo
no i poskladalo auto w 90%
trzeba jeszcze duzo rzeczy dopasowac poskladac i wykombinowac co z wydechem... ale autko juz smiga i to jest najwazniejsze :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum