Po pierwsze to jest Forum, po drugie ja tu jeszcze żadnej złej krytyki nie widzę. Z drugiej strony jak każdy będzie każdego głaskał po głowie, to nigdy fajne auta nie będą powstawały.
ojj to dobrze że mojej padaki nie widzicie :x choc jest w moim "okienku" mała aktualizacja:P
Miasto: Chorzów
Wysłany: 27 Maj 2010, 07:46
powoli pany narazie jest 14 cali i -40... autko jezdzi codziennie... narazie priorytet to 1,2 16v :D to wtedy bedzie ogien :D a z zewnatrz mam juz troche inne plany niz byly wiec sie troche pozmienia a wydech zostaje bo ma byc cos podobnego do mini :P moze docelowo bedzie 2-rurka... ale to narazie gdybanie bo jest masa innych rzeczy do roboty a nie mam czasu ;/ ale wszelkie slowa krytyki i pochwaly przyjmuje bo to w sumie o to chodzi :P
[ Dodano: 22 Czerwiec 2010, 23:05 ]
no to teraz jade po badndzie ten projekt powstal juz troche temu i cos czuje pojdzie do realizacjo :D :D
moze jeszcze dach na bialo pojdzie
majster a coz dachem ?? tez mioł mieć inny kolor :P
Miasto: Chorzów
Wysłany: 26 Czerwiec 2010, 22:25
Bazi_SH napisał/a:
majster a coz dachem ?? tez mioł mieć inny kolor :P
dzisiaj po rozmowie z ahim troche mam inny projekt ale to niechce mi sie narazie bawic w VT :P
nareszcie idzie normalnie jezdzic bo mam nowke spzeglo linke i lape :D :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum