było minęło i nie wróci więcej ps. to raczej nie temat o twingo?
Google
Wysłany: Reklama Google
cookie
Marka: fiat
Model: seicento
Miasto: Chorzów
Wysłany: 23 Maj 2010, 12:04
sol napisał/a:
Na dobre auto jest prosty przepis:
4 ladne felgi
3 litry dobrego lakieru
1 konkretna gleba
garsc detali
1 konkretny pomysl
3 litrami farby za pomoca dobrego lakiernika wymalowac auto, posadzic na konkretnej glebie, do calosci dodac duzo efekciarskich detali i calosc wymieszac z dobrym pomyslem.
Jesli celujesz w tuning to niestety ale poki co nei masz ani skladnikow ani pomyslu. Tylko sie nie denerwuj i bierz uwagi na klate bo kazdy chce dobrze doradzic i pomoc a nie pojechac Ci po ambicji. Takze wiesz... no sztres.
Co do chinczykow, jesli nie znasz roznicy pomiedzy dobra firmowa felga a chiniolem to zapytaj Ciapola. Co do wzoru to ma je u siebie Urgo chyba.
PS gif przedni !
obecnie jest czarna perla i tak zostanie, a co do tuningu to jest zlepek... ale jak mowie auto ciagle jest w przebudowie, non stop cos zmieniam i mam inne pomylsy....
felgi dokladnie nie wiem co za firma ale znam ludzi ktorzy na tym smigaja juz 4 lata i nic sie nie dzieje.... ale koniec z felgami...
jakos ze tak powiem nie przejmuje sie tym co mowi ktos bo ja sie tym bede wozil i mnie w tym widac na miescie... kazdy robi pod siebie wiec krytyka mile widziana...
auto to nie ma byc xero innego tylko zrobione pod wlasciciela ma byc orginalne a czy sie komus podoba czy nie to trudno takie zycie...
wiec spoko
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 23 Maj 2010, 14:07
to i ja dorzuce swoje mało istotne 3 grosze
przedni zderzak mi sie podoba..tylko pod lakier go
felgi wzór może być..ale ja bym widział wiekszy rozmiar..bo tego typu wzór (tak jak moje MOMO) niestety pomniejszają wizualnie felę ..
co do chinski felg..to lubią pękać, łamać się, wibrować itp itd
końcówka wydechu tak centralnie fajnie wygląda..choć ja bym spróbował coś szerszego..można by pod zamówienie zrobić
a gleba..to auto do jazdy na codzień? to nie ma co z gleba przesadzac..wiem po sobie..mam gwint na 1/3 spuszczony..niżej bym miał ciężko 30tys km rocznie robić
Marka: Honda Pomógł: 2 razy Miasto: Chorzów/Katowice
Wysłany: 23 Maj 2010, 19:46
mi się zawsze czarne seje podobały :)
Ja to widze tak 4 duże ładne koła plus gleba.
ten wydech może być ale nie w tym miejscu....
pomalować i będzie git :)
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 24 Maj 2010, 17:06
panowie spokojnie..nie krytykujmy go.. dopiero zaczyna coś działać ..początki są najtrudniejsze..metodą prób i błędów zanim trafi w dobry nurt "rzeki" zwanej TUNING
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum