nie no jasne że pierwszy styl:) nie lubie jak auto wygląda jak choinka.
a co rozumiesz pod pojęciem zrób porządek pod maską?? bo różne rzeczy można zrobić albo polepszyć sam wygl;ąd albo wymiana części :D
Marka: Fiat
Model: Punto II FL
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 2 Grudzień 2009, 10:55
a kto powiedział że ja cały czas będę miał silnik 1.2 :P:P:P
Teraz tak bo pracuje w branży gdzie jeżdżę autem to musi mało spalać żeby sie opłacało ale jak rzucę tą robotę i skończę studia to na pewno będę myślał o silniku 1.6 albo 1.8 :D
Marka: Honda Pomógł: 2 razy Miasto: Chorzów/Katowice
Wysłany: 2 Grudzień 2009, 10:58
Choćby dla wyglądu Śpioch ja mam 1.3 i chce kupić lotkę spoon'a za 300zł dla samego wyglądu. Rozpurkę też chciałem ale mi nie podjedzie muszę wyrzucić gaźnik i włożyć wtrysk(lub SWAP)
Marka: Fiat
Model: Punto II FL
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 2 Grudzień 2009, 11:02
No to faktycznie czeka mnie sporo pracy
Większość bede robił na wiosne bo to wymaga więcej samej mojej pracy niż nakładów.
Co do foteli... sprawa omówiona z fundatorami :P:P i skórka będzie :):) teraz tylko fundusze.
Na razie będzie z tym Ciężko bo ojciec kupił Mazde 5 Van ;/ a mógł 3... cóż... także praca nad autkiem w gruncie zacznie sie od przyszłego roku.. co największe nakłady finansowe będą wymagać.
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 2 Grudzień 2009, 11:11
Spioch nie wydaje mi się żeby rozpórka miała coś wspólnego z silnikiem. Ona po prostu rozpiera przednie zawiecho co poprawia właściwości trakcyjne samochodu. To czy jest potrzebna to raczej zależy od tego jak jeździsz a nie czym, a że nawet maluchem można zapier... to myślę że w punto się też może przydać.
Toficjan, zacznij sobie od halogenów bo to detal ale już coś będzie cieszyć. Możesz też listwy boczne ściągnać. Silnikiem zajmij się dopiero na wiosnę, ale skórki do środka proponuję już szukać bo w dobrym stanie pewnie nie jest tak łatwo znaleźć.
Sol to co mówisz ma sens ale myslisz ze jest to rzecz która sie wykorzysta przy normalnych predkosciach do jakich jest napewno przystosowane punto IIfl 60KM?
Skoti, lotka to kwestia której nie wkładasz pod maske.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum