gratuluje bryczki, kolor troszkę w stylu "barbie" ale kolorem się nie jezdzi - widac że zadbane auto a to najważniejsze. Ja do tej pory żałuje że takiego modelu auta nie nabyłem na początku swojej kariery za kółkiem. Gratuluje i powodzenia z prawkiem. Szkoda by zime te auto przestało;) Pochwal sie kiedy egzamin?
Jako aktualny kierowca tego samochodu tez się wypowiem :) Auto jest bardzo ZADBANE i to jest w nim fajne :) a co do reszty.... no cóż, przecież właśnie dla takich samochodów stworzono Tuning Endriu powodzenia w modach :)
Marka: Honda Pomógł: 2 razy Miasto: Chorzów/Katowice
Wysłany: 9 Grudzień 2009, 22:49
Dam ci rade. załóż że nie zdasz i pierdol to. główny problem to stres przez który dużo bledów popełnisz. jak bedziesz miał to w dupie uda się. Wiesz mi
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 9 Grudzień 2009, 22:56
no własnie..Skoti ma racje..im bardziej się skupiasz, że musisz zdać tym bardziej stres niszczy koncentrację i robi się głupie błędy..a potem słyszysz tylko " przykro mi..NIE ZDAŁ Pan"
dlatego z dużym dystansem i jutro tu widzimy pozytywną wiad. i oblewamy Twój sukces
co ma być to będzie : )
spokojnie i bez nerwów. i najważniejsze nie bój się egzaminatora! większość uważa go za boga, a od kiedy są kamerki nie uwalą za byle co.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum