napoczątku było tak
pozakupie autka tak sobie ono wyglądało ;) seria zderzaki (+ EBA nakładka na tyle) i felgi Brock R13 7zoll i mała gleba -60/40 i zmiana zderzaka na EBA
gdzies w połowie lata mały test swoich umiejętności na 1/4 mili w Kamieniu Śląskim gdzie wywalczyłem #3
no i przyszedł czas na mały tjun gleba -60/60 i lekkie poszerzenie boczków auta
po wyścigu nadszedł czas na kolejną Transformacje wozidełka a dokładnie wizerunku nowe felunki Tramont R13 7+8 zoll
i jak narazie to wszystko
w Planach gładka maska dach i klapa i tylni zderzak no i mała zmiana z przednim zderzakiem ... klamki z Audi bez zamków nowy alarm skromna zabudowa audio i gwint lub jakies inne zawiecho zeby z 2cm jeszcze go obniżyć ... ale narazie staneło modzenie w miejscu bo zima i $$ trzeba uzbierać
a projekt bedzie jakos tak wyglądał bynajniej taki mi sie marzy
Pozdrawiam i dzieki za możliwośc wypisania moim wypocinek :)
Marka: Toyota
Model: Corolla E12
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 5 Marzec 2010, 14:52
Dla mnie bomba Fajny jest i dodam że jeżeli osiągniesz to jak sobie pokazałeś na ostatnim zdjeciu to autko podobne będzie do cocosa Prawie jak bliźniaki.Oczywiście życze zrealizowania swych planów
wszystko ok, tylko zamiast bad looka załóz BRA z czerwoną nicią
myślałem o tym ale niezabardzo mi sie podoba to pozatym bedzie sie zlewała ale może sie kiedyś kupi xD a co do BADLOOKA nie wiem czy bedzie :P zrobie moze jak bedą soczewki ;) bo też są w planach
Zderzaki, które założyłeś osobiście mi się tu w ogóle nie podobają (głównie dlatego, że są dość obłe, a CC jest kanciaste), ale ładnie wszystko spasowałeś i dobrałeś świetne felgi, więc ogólnie na plus. Co do planów, to poza bad lookiem zapowiada się bardzo fajnie. Powodzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum