Bardzo ciekawy i ładny CC, trochę zgadzam się z TazO z tym zderzakiem ale plany idą w dobrym kierunku - powodzenia w modach!
rozumiem was ;) ale za duużo już CC z seria na przodzi ;P bija sie po drogach wiec żeby sie wyróżnić wole zrobic tak :) ale może kiedyś seria bedzie ;) np. na zime xD
[ Dodano: 15 Marzec 2010, 14:53 ]
[ Dodano: 15 Marzec 2010, 14:55 ]
mały upDATE :P z opisu autka :P a dokładnie filmiki z wyścigu na 1/4 mili KŚ ;)
[ Dodano: 23 Maj 2010, 15:41 ]
żeby nie było że z padaka nic się nie dzieje :D foty poglądowe hehe jak teraz padaka wygląda bo w modzeniu jest dalej :P dzieku czemu poraz kolejny zabrabno mi DR
bo felunki wystają i pany POLICJANTY sie życaja o to
coś trzeba z tym zrobić i są 4 wyjścia
1. wygiecie bardziej rantów z nadkoli przez wyklepanie
2. dospawanie do nadkola kawałka blachy by poszeżyc
3. zmiana felunku... i tak myśle co tu zrobic
4. sprubować założyć fele bez dystansów i na max glebie czyli -80
Zostaw te fele bo cc na nich się kozacko prezentuje
Dzięki ... hehe też mi sie bardzo podobają ale kłopotów z nimi co nie miara DR leci bo wystają a pierścień centrujacy mam za duży na bębnach w tyle i nie moge ich założyć bez dystansów ;/ tak by sie skryły idealnie ... a nie mam gdzie tego pierścienia odpowiednio z toczyć a auto non stop potrzebuje :(
Miasto: Chorzów
Wysłany: 27 Maj 2010, 07:39
bazi katowka albo dremel i po sprawie... a jak nie to nowe piastu na tyl i to stoczyc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum