wcześniej pisałeś: "Szkoda mi zmieniać silnik bo duł w nim już wyremontowany i ani grama oleju nie bierze ani nic. Więc musi pojeździć przez rok jeszcze przynajmniej aby się zwróciła inwestycja w niego."
fakty: wyremontowany dół silnika, piszesz o inwestycji w silnik, czyli dałeś to robić i wydałeś kasę
teraz piszesz: "Jak go kupowałem koleś zapewniał że silnik po kapitalnym remoncie dla tego mówiłem że po remoncie."
fakty: silnik po kapitalnym remoncie czyli dół i góra, kupiłeś wyremontowany silnik a nie ty inwestowałeś w niego
To wszystko jest strasznie pokręcone i wypowiedź zmienia się pod wpływem prowadzonych rozmów na ten temat.
Tak pisałem. Ale w kontekście włożonej kasy w silnik. Nie pisałem że remontowałem ja tylko że wyremontowany. Ale jak ktoś sie uczepić chce to każdego słowa uczepi a może nie jasno pisałem. Ale mniejsza o to fakt jest taki że silnik niebrał a teraz bierze więc muszę coś z tym faktem zrobić. Jak i z paroma innymi co się pojawiły ostatnim czasy.
_________________ Oferuję kompleksowe usługi z zakresu kreacji wizerunku firmy w internecie: Zaawansowane serwisy www, Systemy zarządzania treścią CMS, Systemy sprzedażowe, Prezentacje multimedialne.
Na dzień dzisiejszy civic przeszedł remont zawieszenia wymiana wszystkich gum na nowe. Koła zdjęte jeżdżę na stalówkach bo na alumach opony się już skończyły całkiem. Tak że miałem bicia na kierownicy od rotacji. Auto wjechało na diagnostykę zawieszenia przed i po wymianach i już jest dobrze wszystko. Do tego korki magnetyczne do skrzyni biegów i silnika wskoczyły oraz zostały wymienione oleje na MOTUL i MTF. Teraz coraz lepiej się prowadzi i jeździ. Nowa chłodnica też spełnia robotę.
_________________ Oferuję kompleksowe usługi z zakresu kreacji wizerunku firmy w internecie: Zaawansowane serwisy www, Systemy zarządzania treścią CMS, Systemy sprzedażowe, Prezentacje multimedialne.
Żyje żyje, już na nowym mieszkaniu. Problemy z netem. Z telefonu komórkowego internet to działa jak chce.
Civic został na dłużej. Jest już nowy zderzak, włókno szklane, szpachla, żywica, podkład i lakier, nowa lampa tylna, przeciwmgielny z preludy 4 gen do tylnego zderzaka i nowe felgi na przyszły sezon.
Felgi nic nadzwyczajnego OZ Racing F1, na chwilę obecną foto poglądowe.
A tu troszkę pozostałych zbieranych gratów.
No i zastanawiam się nad zamontowaniem ponownie pasów.
Po weekendzie przyjdzie FOG do zderzaka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum