Wysłany: 23 Grudzień 2009, 19:01 Czarny Opel Corsa ;]
Witam ;]
Wiem juz mialem corse ale chyba tej juz nie sprzedam;] Niedawno zakupilem Corse b z 1994 roku (kupiona dopiero w 96roku) z silnikiem 1,5D niestety z wyposazenia dodatkowego nie ma nic... i niestety byla cala malowana tylko chyba ktos to robil pierwszy raz;/ ma straszne zacieki i baranek ;/ no ale mysle ze polerka na wiosne pomoze;] Autkiem jezdzil starszny koles ktory handlowal czesciami na gieldzie wiec auto jest troche zaniedbane ale dam rade ogarnac;] zreszta za 3 tys zl cudow nie oczekiwalem;]
PLANY:
-polerka (na wiosne)
-czarne fele 15" (czekaja na wiosne) ;]
-przednie swiatla Arteb oczywiscie czarne (czekaja na wiosne) ;]
-ciemne szyby tyl 100% przednie 30% (na wiosne)
-car audio (niestety jak bedzie kasa a narazie sie nie zapowiada)
-lepsze hamulce (moze na wiosne sie cos wymysli)
-zmiana oswietlenia licznika panalu srodkowego (zrobione ale licznik slabo swieci chce to poprawic ale raczej dopiero na wiosne i jak sie dowiem jak)
reszte dopisze jak sobie przypomne ;]
Ogolnie powoli musze ogarnac wszystko po swojemu ;]
No całkiem spoko ta Corsa, gratulacje. Felgi pasuję, będzie ładnie wyglądać czarne na czarnym aucie. Do listy sobie jeszcze glebę dopisz ;) Nie wiem też czy te 100% na szybach z tyłu to nie przesada, mocno przyciemnione szyby wyszły z mody, chyba lepiej by wyglądało gdyby wszystkie były np. 30%. Ale to moje zdanie, najważniejsze, żeby furka się spisywała i Tobie się podobała.
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 24 Grudzień 2009, 00:47
no Yakaz dobrze ze pogoniles BMW :)
Fajna corsa, na tej feldze będzie wypasik. Ja bym szyb nie przyciemniał, ani to fajne, ani to modne, ani to wygodne. Lepiej zadbać o środek, niech ludzie widzą że jest fajnie ;D
Przyciemnianie jest spoko, ale nie tak ze pół auta ciemne, pół jasne... piecowe ciemne ok.
Marka: Honda
Model: Civic Coupe
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 24 Grudzień 2009, 13:22
Noo czarny najlepszy , niech służy jak najlepiej!
Z przyciemnieniem tyłu tak mocno to przesada lekka - bywa to irytujące w nocy i przy parkowaniu, wierz mi ;d
Jeszcze bym tam widział z detali kierunki smoked
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum