Wreszcie mam chwilke czasu to i sie pochwale moim ostatnim wyczynem - chociaż było to już jakieś 2 tygodnie temu. Właśnie wtedy spadła ogromna ilość śniegu jednego dnia, conieco przy ziemii sie roztopiło, następnie zaczęło przymarzać a ja jadąc w korku za autobusem postanowiłem go zaatakować. Szkody nie duże, udało mi się kupić maske w kolorze za dość śmieszne jak na ceny audi pieniądze. 2 zdjęcia:
Witajcie
Od dawna nic się u mnie nie działo, nawet felg jeszcze nie skończyłem i nie zamontowałem, czekam aż kumpel mi załatwi dystanse. Właśnie w tym momencie zmienia mi się rozrząd i chłopaki probują coś zdziałać z wężem od klimy gdyż jest nieszczelny. A tymczasem zamówiłem:
http://allegro.pl/tlumik-...2321291068.html
Mam nadzieję, że nie będzie jakoś pierdzieć i buczeć, chodzi tylko o wygląd, na ten moment nie moge patrzeć na tył własnego samochodu
Matiz, teraz też jest jakiś pseudo tłumik nie wiadomo co, wiocha na maxa i jest całkowita cisza. Postaram się podwiesic tak, żeby jak najmniej było go widać no i wtedy kręcimy gwint troche w dół
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum