Witam wszystkich forumowiczów Decadence. Chciałbym przedstawić wam moje wozidełko. Jest to Peugeot 206 XS.W rodzinie jest on od 3 lat a mój od roku. Kilka informacji dotyczące samochodu:
Plany:
Miałby być felgi 17 cali, ale zmieniam samochód. Konkretnie Honda Civic V Coupe. Aktualnie to szukam zadowalającego mnie egzemplarza ale sądzę że się w końcu coś znajdzie. :)
Na koniec kilka zdjęć:
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 18 Kwiecień 2011, 09:26
Widze, że masz wypasioną wersję..moja 206 to był totalny golas, dobrze, że miałem wspomaganie i centralny zamek. Ale tak to jest jak się kupuje samochód od pewnej osoby, bezwypadkowy, to sie nie wybrzydza.
Fajny ten panoramiczny dach. Poza tym nudna seria ;)
Tak, wszystko seria. Miała być gleba i felga ale tak jak napisałem w planach. Planuje zmienić samochód więc nic już tu nie będę robić. Następnym modem będzie sprowadzenie samochodu do serii i przygotowanie go pod sprzedaż.
sol napisał/a:
czy ja tym autem nie jeździłem po parkingu pod auchanem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum