1) Trzeba może znów zorganizować małe spotkanie przy piłce na tartanie ...
W gre wchodzi opcja grania na Granicie albo na Ślężan i gdzie jeszcze sie da.
Postaram się załatwić jeszcze kilka ludziów z rejonu zeby zawsze był komplet graczy. (ustalimy dzień)
2) Przydał by się jeszcze dla chętnych klubowiczów i nie tylko zorganizować jakiś spot basenowy na basenie krytym na piasnikach. (ustalimy dzień)
Spoty DD.pl
Robi się juz fajnie ciepło tak ze można jeszcze poruczyć temat popołudniowych spotów blisko wyjazdowych na cole, grilla, spacerek jednym słowem posiedzieć gdzieś w plenerze. Piekny temat by było jechać np. na Chechło czy kopiec w Piekarach i zrobic tam kosmetycznego grilla i nie tylko :) (indywidualne ustalenie dnia oraz godziny do kazdego spota)
Czekam na jakiś przejaw inicjatywy albo przynajmniej chęć jej podjęcia
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 13 Kwiecień 2009, 19:06
sportspoty jak najbardziej na wolnym powietrzu już :D
co do spotów wieczornym to ostatnio na spontanta poszlismy z Ciapolem pojezdzic po miescie tak z nudów. Także takie klubowe spontany na kauflandzie trzeba robić :D
Marka: Mazda
Model: MX-5 Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 14 Kwiecień 2009, 09:14
za miesiąc oddane do użytku będzie boisko na skałce (przy kortach, sztuczna trawa). Boisko jest śmiesznie małe żeby trenowały tam na okrągło jakieś teamy ze skałki, a w weekendy, kiedy są mecze, powinno być tam luźniej. Nie wiem jak będą wyglądały ewentualne opłaty... może free... pożyjemy zobaczymy Ogólnie jestem za sportspotami!
Marka: Honda Pomógł: 2 razy Miasto: Chorzów/Katowice
Wysłany: 14 Kwiecień 2009, 15:11
Panowie kiedy wam pasuje basen. Najlepiej chyba w tygodniu w godzinach wieczornych. mi pasuje każdy dzien po za pn i śr. Niech każdy kto chce regularnie chodzić się określi
Marka: BMW
Model: E39 530d Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 14 Kwiecień 2009, 16:53
nie ma żadnych treningów na razie tak ze sie dostosuje .. naj najbardziej w tygodniu tak 19-20
Tylko trzeba sprawdzić bo jest tez aerobik w tygodniu dla kobiet i wcześniej godzina kosztowała zamiast 5 pln to 8 pln tak ze nie opłaci sie w tych godzinach chodzić
Trzeba iśc obadać temat bo wiem ze ceny poszły troszkę do góry
Marka: Honda Pomógł: 2 razy Miasto: Chorzów/Katowice
Wysłany: 14 Kwiecień 2009, 17:51
to prawda w jakiś dzień jest aerobik-sprawdzę to. od poniedziałku do czwartku 5.50 basen w wekend i w piątek 1zł drożej. sauna 30gr za min. zjezdzalnia ciągle nie czynna :)
Tak było 2tygodnie temu :)
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 15 Kwiecień 2009, 11:33
Siema, jestem nowym użytkownikiem na waszym forum Kiedy robicie jakiegoś takiego spota ?? Popieram pomysł z kopcem w Piekarach , chętnie bym się zjawił jak będziecie coś organizować
Tu możecie zobaczyć moje 4kółka ->
http://twojafura.pl/auta/3197/abarth85-peugeot-206
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum