Po godzinie gry to już się rzeczywiście trochę nudne zrobiło, może jakbyśmy punkty liczyli to byłoby ciekawiej. Parę akcji naprawdę niezłych było, także nie ma się czego wstydzić :)
ja jestem za piłą. Co prawda kalecze oba sporty ale siata jest nudna. Czuje się jakbym 3h chodził po markecie. Tazo czy ty stałeś na przystanku i czekałeś na tramwaj ? jeśli tak to za tydzień cię odwożę pod dom.
Świerkol była gadka że kto się wpisze ma być !
Sorry że się nie wyrobiłem, ale dostałe telefon przed 17 od babci, że dziadek źle się poczuł i musiałem jechać do szpitala.... Prosiłem Andrzeja żeby napisał na forum, że się nie wyrobię, ale też nie zdąrzył... wróciłem po 20.30 do domu ;/
siła wyższa...
_________________ Posłuchajcie warszawiacy, pyry i krakusy! Mówię wam, że chłopaki z DECADENCE to fajne karlusy!
Marka: Honda
Model: Civic Coupe
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 7 Styczeń 2010, 18:07
Dzięki za grę. Ogólnie sportowiec ze mnie żaden - albo uderzałem w sufit, albo dotykałem siaty , za to śmiechu było sporo, i o to chodzi . Jakby ktoś ze Świon/Chorzowa nie miał transportu na sportspota - niech napisze na pw :D. 5-10km w ta czy w ta mnie nie zbawi, a ktoś zaoszczędzi czas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum