Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 19 Marzec 2010, 15:53
A jak chcesz... a historie spiskowe albo daruj albo pisz jasno.
Idąc Twoim torem myślenia, ja lubię pograć ale bez sytuacji że albo Ci oddam piłkę, albo mi przejedziesz po plecach, także tez pierdole i się obrażam.
Co do delikatesu, ja nie narzekałem że ktoś za mocno strzela piłką, nie gram w ochraniaczach i w ogóle nie marudze na temat piłki... jak mi czosnek mówi ze mam stać albo biegać to robię jak mówi bo wie lepiej. Jakby mi wszyscy napisali że Sol grasz za ostro to bym odpuścił, a nie że wszyscy się mylą i ch.
Co do gry... przyłazi mój bracik który pyka w lidze halowej na Rudzie i kiwa głową że się pozabijamy kiedyś. Czosnek stary wyjadasz też walczy o piłkę w inny sposób, Ziemek to samo...
ja zresztą stary ostatnio podczas gry mam nawet z Twoją grą mam spokój więc raczej znowu niepotrzebnie ryja otwarłem bo zaś wyjde na tego złego a problem jakby mnie nie tyczy. Ale chyba wypowiadam się w imieniu reszty klubowiczów a jak nie to niech mi napiszą to Cie przeproszę i postawie kiste piwa.
Marka: BMW
Model: E39 530d Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 19 Marzec 2010, 16:08
zauważ jak piłka wpadnie w pole dużej bramki zaczyna się zawsze kopanina ... nie ukrywam ze też ale tylko wtedy jak mnie ktoś wkurwi w stosunku do tego co się dzieje to jest mały procent ... ale ty zawsze widzisz tylko mnie ....
Co do agresywnej gry to przeczytaj sobie jeszcze kto wyszedł z propozycją zeby coś w tym zmienić..
I nie chodzi o historie spiskowe tylko tak zwane obrabianie dupy a jasno nie będę mówił bo nie chce żebyś się dowiedział od kogo wiem
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 19 Marzec 2010, 16:22
Brocu.. nie jest tajemnicą że od chyba motywu kłótni o lepy na szyby 100 lat temu mamy raczej szorstką przyjaźń. Czy coś kiedyś powiedziałem... nei wiem, dużo mówię czasem bez zastanowienia i chociaz się staram często moje pisane na luza teksty są odbierane jako atak za co mogę tylko przeprosić.
Ale tez nie jest tajemnicą że jak byliśmy na siebie wkurwieni to tez za bardzo się nie lubiliśmy. Ale już chyba (a tak mi się przynajmniej wydawało) od dłuuuższego czasu jest wporzo i sympatycznie stąd nie rozumiem zarzutu że lubię do Ciebie wrzucać.
Lubie Cię, uważam za jeden z filarów tego klubu itd.. dlatego tym bardziej mi zależy żebyś po prostu wziął na klatę "hmm chyba faktycznie gram za ostro" i tyle.
Nie chce żebyś się obrażał, denerwował, przestał grać itd...
Co do zmiany stylu gry, no jasne jestem za tylko stary.. musisz zacząć od siebie, na mnie chyba nikt nie narzekał ze gram ostro, denerwuje się czy strzelam bomby.
Marka: Abarth
Model: Grande Punto Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 19 Marzec 2010, 16:34
nie no zajś mom posprzątać
każdy gra jak gra nikt z nas Messim nie jest, jeden walczy mocniej drugi słabiej jak mu warunki fizyczne pozwalają, a przede wszystkim trzeba grać z głową, żeby drugiemu krzywdy nie zrobić bo po co i nie ma co elaboraty pisać!
_________________ www.decadence.pl - klub tuningowy
Blaa bla bla blllaa blaaaa bla bla bla bl blaaaaaa bla blee blaaaaaa.
Ble bla blaaaaaa abla bla .
Bla bla bla ble bla bla bla blaaaa bla ablaaaa
A co do przyszłego piłaspota, niech se wpada kto chce.
Wolny kraj
Możemy zawsze zrobić mieszane składy, żeby dziewczynki nie grały na chłopców czy jakoś tak. Będzie wyrównana kopanina
Bawi mnie takie pieprzenie. Faceci pod 30 a kurna jak dzieci...
"Dbajcie o siebie i o swoich bliskich"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum