Witam
mam zaszczyt poinformowac wszystkich klubowiczów iż załatwiłem ZNIŻKI od 10% do 25% na wykonywane usługi w pracowni tapicerskiej.
PRACOWNIA TAPICERSKA
ANDRZEJ TROJAN
44-100 GLIWICE UL.KILIŃSKIEGO 30A
tel. 604-325-908
Widziałem prace Pana Andrzeja i jestem pełen podziwu, sa super wykonane, jakość skór na wysokim poziomie. Jestem posiadaczem obszytej gałki i podłokietnika zmiany biegów i jestem zachwycony. Wykonane bardzo dokładnie a co najlepsze dzis rano o 10 zostawiłem to i o 15 było do odebrania;)
Postarałem się o te zniżki dla Was ponieważ wiem jak ciężko teraz o dobrego tapicera;)
Pan Andrzej wykonuje począwszy od siedzeń po podsufitki w skórze, alcantarze, skaju i różnego typu materiałów:)
I ceny są przystępne ale adekwatne do wykonywanej uługi!!!
PRACOWNIA GODNA POLECENIA!!
HASŁO NA ZNIŻKi : BARTEK(po prostu powiedzieć że jesteście od Bartka)
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 23 Kwiecień 2009, 14:36
Dzwoniłem do gościa, bo chce obszyć kierownicę i nie chciał nic opuścić z ceny nawet na hasło zniżkowe ;-p 200zł i koniec
A w dodatku obszywa tylko czarną nicią, a ja bym chciał pod kolor auta niebieską mieć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum