Panowie kolega robi zbieżność za 40zł na miejscu w 5-10min.
Paru ziomków już miało okazje z nim rozmawiać ponieważ jest diagnostą na stacji.
Kiedyś robił zbieżność laserowo ale trwało to bardzo długo nawet i 2h sie czekało.
Obecnie robi to na miejscu metodą prób i błędów czyli.
Sprawdza zbieżność, jest zła koryguje i z powrotem wjezdza na platformę. Jego doświadczenie w pełni pozwala taką metodą działać.
Cena to 40zł i 30zł dla klubowiczów. jednak proszę o wcześniejszy kontakt osoby zainteresowane to podam godziny pracy. chyba że klubowo podjedziemy.
Auto trzepie za 20zł. ustawienie lamp standardowo 10zł. i za 10zł możesz se wymienić gaśnice.
Marka: Honda Pomógł: 2 razy Miasto: Chorzów/Katowice
Wysłany: 20 Czerwiec 2011, 11:15
pzmt na styczyńskiego. ustawiacie się normalnie w kolejce jak na przeglad i mówicie że jesteście ode mnie na zbieżność. jednak tam jest 2 kolesi więc dajcie znać kiedy chcecie jechać a ja wam powiem w jakich godzinach jest mój znajomy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum