załatwiłem zbieżność za 50zł dla nas w PZM ewentualnie trzepanie auta za 20zł(czyli normalny przegląd) bez wpisu(amorki, hamulce, zbieżność itd) jeśli ktoś chętny dawać znać. jak już to sobata z rana. pisać kto co chce a ja pogadam
Marka: Honda Pomógł: 2 razy Miasto: Chorzów/Katowice
Wysłany: 4 Grudzień 2009, 23:32
niestety nie. na ostatnia chwile nie da rady...
ale normalnie za 80-100zł robią więc spokojnie gdzieś znajdziesz warsztat jeśli musisz to jutro zrobić.
Marka: Honda
Model: Civic Coupe
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 5 Grudzień 2009, 21:30
Dzisiaj bylem u "Bracików" w chorzowie (70 zl przod, 100 zl przod/tyl). Podniesli auto, potrzesli kołami i stwierdzili ze mam sworznie, koncowki drazkow, i pare pierdol do wymiany i nie zrobia zbieznosci bo to nic nie da. I tu mam pare pytań, jak to możliwe skoro:
1. W zawieszeniu kompletnie nic nie stuka,
2. Przy jeździe i puszczeniu kierownicy auta nie ściąga,
3. Przy hamowaniu i puszczeniu kierownicy auta nie sciaga.
Zbieżność jest napewno źle ustawiona bo mi scinało wewnętrzna strone (prawy przód) na letnich. Jeżeli to normalne że auto prowadzi sie bardzo dobrze a mam tamte rzeczy do wymiany, to orientuje sie jaki jest koszt tych czesci?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum