jeśli takie rzeczy są do wymiany to zbieżność nie ma sensu bo po ich wymianie musisz ją robić ponownie.
Nie musi ci nic stukać żeby drążki były walnięte, jednakże zmień serwis, bo braciki dla mnie to chora firma i tak naprawde nie wiadomo co masz walnięte a co nie. dlatego jak proponowałem zbieżność to polecałem trzepanie auta najpierw :)
Marka: Honda
Model: Civic Coupe
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 6 Grudzień 2009, 19:49
Ja u nich nie serwisuje :d. podjechalem bo potrzebowalem na szybko ustawic zbieznosc, ale jak zaczeli mi wymieniac to mi sie odechcialo. Moze tez powiedzieli to tak na splawienie bo powiedzialem zeby mnie wcisneli w kolejke bo mi sie spieszy
Marka: BMW
Model: E39 530d Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 7 Grudzień 2009, 09:40
najlepiej zbieżność robic jak nie ma żadnych luzów dotyczy sie to nawet tych które nie są wyczuwalne przy normalnej jeździe
Może faktycznie masz coś do wymiany .. może i nie masz ciężko powiedzieć ogólnie różne rzeczy można usłyszeć o tym serwisie .. ja nic złego nie moge powiedzieć ale moze i dla tego ze znajoma tam pracuje
Marka: Honda
Model: Civic Coupe
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 7 Grudzień 2009, 17:14
Znaczy ja nie neguje tego że mam coś do wymiany. Tak samo wiem ze przy luzach nie ma sensu robić zbieżności. Ale lista rzeczy ktore kazali mi wymienic byla podejrzanie duża. Dam auto znajomemu na oględziny i zdam relacje co i jak ;D
ja zbieżnośc robiłem na Korei, po prawej stronie na skrzyżowaniu za "burdelem". napamietam ulicy ale gosciu ustawił mi zbieznosc, zbadał poszczególne elementy zawieszenia metodą warsztatową. sprawdzil cisnienie w oponach, i wział 5dych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum