Wysłany: 3 Luty 2011, 09:51 Zakład który omijajcie z daleka
Opowiem wam historie
Historia będzie krótka o tym jak to umówiłem się z wulkanizatorem na naprawę opony a on miał mnie w dupie. tak więc kulturalnie się rozstałem.
Firma do której nie warto jeździć mieści się na ulicy leśnej 9 w Chorzowie batorym.
Google
Marka: Honda
Wysłany: Reklama Google
Miasto: Chorzów
Wysłany: 3 Luty 2011, 12:56
eeee tam ja tam firmowke robilem i nie narzekam :P chyba ze byles na przeciwko w tym budynku :D
Bytom, ul. Kruszcowa - również wulkanizator. Ma tanio, ale kilka razy musiałem wracać, bo co chwile uchodziło powietrze. Wentyle były nowe, opony również, felga po malowaniu proszkowym. Teraz wolę postać w kolejce, zapłacić więcej i nie mieć problemów.
cookie
Marka: fiat
Model: seicento
Miasto: Chorzów
Wysłany: 6 Luty 2011, 23:34
u bracikow to mam znizki bo kazda felge jak zawioze to cos porysuja... dlatego moich alu w zyciu tam nie zawioze... staowki spoko ale alu w zyciu...
nie polecam rowniez Żaka na galeczki w chorzowie za delta-trans... zakladali mi tam w zeszlym sezonie zimowki na fele i wjechalem w ten sam dzien do garazu i po 4h wszystkie 4 flak...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum