Wysłany: 7 Marzec 2010, 11:18 Gdzie Pasty do czyszczeni i polerki AutoSOL
Panowie i Panie
myślę wyczyszczeniem i wypolerowaniem serduszka mojego wozidła i szukam w sklepach past i płynów AUTO-SOL w okolicach Chorzowa i Kato... ale nic nie widziałem ....może wy wiecie gdzie takie cuda można znaleźć ??
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 7 Marzec 2010, 17:40
dokaldnie na allegro zamawiałem i kurna pasta czyni cuda serio :D
zobacz w temacie "grupowe zamówienia Decadence" tam może jeszcze link do allegro będzie. Kolo miał w miarę tanio i szybko ;)
Witam
Sprzedaż środków dla automyjni mobilnych prowadzących bezwodne mycie aut w systemie nowet. Nowet to najnowszy obecnie na rynku preparat do bezwodnego mycia i polerowania samochodów . Bez wody, bez wiader, ścieków i dodatkowych zezwoleń. Wspaniały sposób na własny biznes w branży autokosmetyki ECO. Mycie, woskowanie ochrona i odnawianie lakieru jednym produktem. Nowet jest tak samo świetnym woskiem i środkiem do nabłyszczania pojazdów po umyciu myjką parową, odnowy mebli, luster glazury, konserwacji lakieru oraz wszystkiego co musi być na wysoki połysk. Zostań szefem, właścicielem mobilnej myjni i wykonuj elitarne samochodowe usługi w zakresie kosmetyki aut. Sam decydujesz, sam ustalasz warunki, sam zbierasz profity. My udzielamy porad, szkolimy, dajemy najnowsze technologie, produkty i akcesoria zawsze w konkurencyjnych cenach bez żadnych dodatkowych opłat franczyzowych. W roku 2005 jako pierwsza i jedyna firma wprowadziliśmy na rynek Europejski nowy amerykański produkt do bezwodnego mycia i woskowania samochodów pod marką NOWET www.nowet-autokosmetyka.pl
_________________ NoWet bezwodne mycie aut
Szansa na Własny Biznes
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum