Wysłany: 4 Styczeń 2012, 20:30 Dlaczego Tempo to zło
Miejcie opinie jaką chcecie, ja osobiście jak słyszę że Tempo jest dobre na wszystko, super poleruje to
oto mały dowód od kogoś kto wie co robi:
Po lewej lakier przed korektą, w środku po dwustopniowej kolerkcie, z prawej po korekcie i następnie "przepolerowany tempo"
To cudo po zmyciu wypełniaczy pięknie pokazuje efekt "wypolerowania"
cookie
Marka: fiat
Model: seicento
Miasto: Chorzów
Wysłany: 5 Styczeń 2012, 13:56
z foto co widze to robiles na metaliku a tempo sie zazwyczaj poleruje zwykly lakier... u mnie po wyczyszczeniu maski tempo nie widac bylo zornicy... u Baziego koloz sie ozywil nie byl taki matowy... to jest to samo co mowi sie o G3... temat woda jedni chwala drudzy narzekaja
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 5 Styczeń 2012, 14:21
każda z tych past jest dobra to konkretnych zastosowań. G3 ręcznie nic nie wypolerujesz, tempo pod maszynę się nie nadaje, 3m na maszynę niby lepsze niż G3 ale trzeba najlepiej trzy kolejne stopnie 3m robić a każda ponad 100zł kosztuje...
Marka: Toyota
Model: Corolla E12
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 6 Styczeń 2012, 19:40
Robiłem tempo na CC,Punto i Sejciolu oczywiście na zwykłym lakierze (nie metalik) i było ok.A na Metalik stosuje tylko Nowet i to od dobrych 3 lat moze i dłużej i za każdym razem jestem na TAK i zadowolony tyle moge powiedzieć na ten temat
jesteś pewien że na NIEmetaliku nic nie widać? Zmywałeś wypełniacze? Na foto tempo jest przejechane ręcznie z tego co się orientuje. Nie twierdze, że tempo nie nadaje się do niczego, ale ostatnio spotkałem sie z falą opinii ludzi którzy to uważali za idelany środek. Po prostu chciałem wyładować swoją frustracje sol prawda jest taka, że 3G też się da conieco uzyskać, ale pasta długo się wypracowuje no i syf zostaje niemiłosierny. No i podobno ściąga strasznie dużo lakieru - tego już nie sprawdzę, opinia zaczytana. Ale dać się da
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum