Mówcie co chcecie, ale przywalić prawie 300km/h w ścianę, potem poprzekręciać się ile się da... już nie mówię o przeciążeniu na główę wystawioną poza kabinę kierowcy....
I nie mieć ŻĄDNYCH większych obrażeń...
Albo miał niesamowite szczęście ale napis JPII na kasku mu pomógł!
Miał chłopak jaja, żeby w taki sposób nadrabiać straty.
Życzę mu, żeby nie pojawiły się skutki uboczne tego wypadku i żeby wystartował już w następnym GP wystartował. Bo z tego co media pisały na tym mu najbardziej w szpitalu zależało.
Marka: Abarth
Model: Grande Punto Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 11 Czerwiec 2007, 13:11
powiem szczerza, patrzałem wczoraj na transmisje, która była na żywo i jak zobaczyłem ten wypadek to mnie zatkało już dawno takiego wypadku w F1 nie widziałem!
Dobrze, że Robertowi nic się nie stało. Życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia i na tor!
_________________ www.decadence.pl - klub tuningowy
No faktycznie wygląda to masakrycznie, ale ja jestem w szoku ze można przypierniczyć z prędkością ponad 200km/h w ścianę i wyjść bez szwanku :!: ...pomyślcie gdyby takie zabezpieczenia montowali w seryjnych samochodach ...
Tak samo trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia :!: :!:
szkoda moze by wywalczyl jakies dobre miejsce , co dokladnie robertowi sie stalo bo ja slyszalem ze cos z noga , ale widac jak bolidy f1 sa wytrzymale.
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 11 Czerwiec 2007, 20:45
no makabra :/ siedziałem sobie akurat na grillu jak dostałem smsa z tą niezbyt miła wiadomością :/
mam nadzieję że wyjdzie z tego bez szwanku i fizycznego i psychicznego :/
Tomaz gdyby nasze samochody były zrobione z ramy z kosmicznych materiałów i specjalnego włókna węgłowego którego splot jest specjalnie tak kierowany żeby w odpowiednich miejscach być mega sztywny a w drugich poddawać się i przyjmować siłę uderzenia... to ludzie by nie ginęli przy 50km/h.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum