chrapcio
Marka: Honda
Model: Concerto Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 12 Czerwiec 2007, 15:46
Też oglądałem w domu transmisje na żywo i powiem szczerze że jak to zobaczyłem to pomyślałem o najgorszym a jak powiedzieli że rozmawia z lekarzami to się cieszyłem jak dziecko małe co dostało lizaka!!
Marka: Abarth
Model: Grande Punto Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 14 Czerwiec 2007, 23:06
no i podjęto decyzję w sprawie Roberta
niestety Polak nie wystartuje w najbliższym Grand Prix USA, kolejnej eliminacji mistrzostw świata Formuły 1, decyzję podjął lekarz Międzynarodowej Federacji Samochodowej (FIA) po dodatkowych badaniach
moim zdaniem to dobra decyzja, zbyt mało czasu upłynęło od wypadku, przynajmniej Robert będzie miał więcej czasu na zregenerowanie sił i nabierze jeszcze większego apetytu na ściganie
szkoda, że Robert nie pojedzie w GP USA bo fajnie się patrzy na F1 jak ściga się swój rodak
życzę Robertowi jak najszybszego powrotu na tor!
_________________ www.decadence.pl - klub tuningowy
mutombo
Marka: Fiat
Model: Grande Punto
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 15 Czerwiec 2007, 14:43
Szkoda, że lekarze boją sie go dopuścić do zawodów
chrapcio
Marka: Honda
Model: Concerto Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 15 Czerwiec 2007, 15:32
Mysle że dobrze lekarze zrobili nie dopuszczając go do wyścigu!
My kibice nie tolerujemy tego troche bo żałujemy że nie bedziemy go widzieć w telewizorze podczas wyscigu. Ale zdrowie jest najważniejsze!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum