kolega chyba nie pi³ do nas, no chyba ¿e siê mylê to prosi³bym o sprostowanie.
btw ¦wierkol wypas podpis na forum !! bueheh :D
Jasne ¿e do nikogo nic nie mam, ale zauwa¿cie, ¿e wiêkszo¶æ spotkañ, nie mówie tu o
wewn. polega na zebraniu jakiej¶ grupy samochodów i postawieniu ich razem.
We¼my np Orzesze, tam z ledwo¶ci± starczy³o im miejsca ¿eby konkurs jaki¶ zrobiæ.
A tu w koñcu co¶ dynamicznego, bo nie stoi sie na jednym zakrêcie ca³y rajd, autka te¿
s± konkretne(mój styl ), du¿o ruchu, kurzu, ryk wy¿y³owanych silników.
_________________ Auto 250z³, klatka 400z³, kub³y 400z³, szelki 300z³, niski zawias 200z³, prawie 40konny silnik 800z³.
¦wiadomo¶æ ¿e wchodzisz w zakrêt 70km/h Bezcenne!!!
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomóg³: 3 razy Miasto: ¦wiêtoch³owice
Wys³any: 15 Lipiec 2007, 11:24
bad napisa³/a:
ale zauwa¿cie, ¿e wiêkszo¶æ spotkañ, nie mówie tu o
wewn. polega na zebraniu jakiej¶ grupy samochodów i postawieniu ich razem.
no przyjacielu... mylisz rajdy samochodowe ze zlotami tuningowymi, gdzie liczy siê nie szybki kierowca, tylko piêkne auto Nikt nie bedzie siê ¶ciga³ autem o które dba czasem bardziej ni¿ o w³asn± rodzinê ;)
bad napisa³/a:
A tu w koñcu co¶ dynamicznego, bo nie stoi sie na jednym zakrêcie ca³y rajd, autka te¿ s± konkretne(mój styl ), du¿o ruchu, kurzu, ryk wy¿y³owanych silników.
Noo powiem Ci ¿e dla mnie takie rajdy z punktu widzenia 'ogl±daj±cego' to wla¶nie stanie na jednym zakrêcie i patrzenie jak kto¶ szybko obok mnie przeje¿d¿a ;) Dynamika zlotów tuningowych polega na czym¶ zupe³nie innym, na ogl±daniu piêknych samochodów, konkurowaniu o nagrody, zawieraniu nowych znajomo¶ci i przede wszystkim dobrej zabawie w gronie przyjació³.
Kto nie spróbowa³ nie zrozumie. Wiêc je¶li bardziej interesuj± Ciê rajdy to jest jedno zaprzyja¼nione forum które Ci z gor±cym sercem polecam:
bo u nas w tym temacie ciê¿ko bêdziesz mial co¶ znale¼æ.
I ¿eby¶ mnie ¼le nie zrozumia³, nie odcinamy siê od sportów motorowych, po prostu nie ma co narzekaæ na to ¿e nasze spoty czy zloty nie obfituj± w wy¶cigi samochodowe bo nie o to w klubach tuningowych chodzi.
no panowie bylem tam.Powiem ze super bylo,kilka fajnych autek bylo np 2 subaru imprezy , lancer evo 6 chyba i lancer evo 7 bylo tez kilka malaczy, 2 clio , seicento bylo , golfy , peugot 106 i jescze tam kilka tylko nie pamietam byl ktos jeszcze z was bo tylko robi'ego widzialem
... i ju¿ po, nigdy nie by³o tak dobrze, ¿eby nie mog³o byæ lepiej -
jak komu¶ siê podoba³o to mo¿na 19 sierpnia popatrzyæ na nastêpn± edycjê takiego sprintu.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum