Ja miałem awaryjną zmianę opon chyba dzień po tych fotach :)
...ale na stacji BP w Bytomiu, bo moje profile zamarzły i zjechałem z pochyłej ulicy na dół...
Nawet system wspomagania hamowania nie pomógł hehe.
Masakra.
Marka: BMW
Model: E39 530d Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 27 Listopad 2008, 08:28
urGo napisał/a:
buahahaa ale film :D a BTW broc, idziemy sie poślizgać kiedyś :D?
Pytasz a wiesz ... ja juz zapiczyłem kilka razy parking koło Lidla .. taka fajna latarnia tam jest na samym srodku ... ale posmigac tam idzie max 10 min bo ochrona wyłazi potem :P:P hehe
Marka: Mazda
Model: MX-5 Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 27 Listopad 2008, 08:39
teraz to raczej trzeba poczekać na kolejne ochlodzenie i niewielkie opady śniegu bo jak nasz parking pod domem nie jest ośnieżony to znaczy ze w innych miejscach tez nie jest :P
Marka: Toyota
Model: Corolla E12
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 27 Listopad 2008, 11:22
broc napisał/a:
ja juz zapiczyłem kilka razy parking koło Lidla .. taka fajna latarnia tam jest na samym srodku ...
A ja sie później dziwie przechodząc tamtędy z kąd te ślady Ostatnio to bym tam nieźle sie wypierniczył haha.
Co do Ochrony hehe to lepiej zostawić bez tematu Na lidla każdy przyjeżdża podriftować ochrona wam nic nie powie jeśli to jest w godzinach wieczornych.Rok temu to sam tam spaliłem paliwa za 30 zł ale było fajnie bo zjechały się wtedy 4 auta i każdy obrał sie swoja latarnia Ale zabawa jest niezła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum