Wysłany: 1 Styczeń 2010, 15:43 Travis Pastrana 82m nad zatoką
Travis Pastrana (chyba nie musze przytaczać kim jest) 31 grudnia 09r. tuż przed północą
w ramach RED BULL : NEW YEAR, New limits , pobił kolejny rekord w swoim życiu.
Rozpędzając się Subaru Imprezą STI do 146km/h z molo Pine Street Pastrana pokonał odległość 82 metrów lądując na specjalnie zamontowanej na wodach zatoki Lon Beach barce.
Do pobicia rekordu wystarczyło ponad 52m, ale Travis postawił sobie poprzeczkę znacznie wyżej.
“Przez cały dzień, byłem naprawdę zdenerwowany, ale kiedy w końcu wsiadłem do samochodu natychmiast się uspokoiłem, a kiedy wylądowałem, to zorientowałem się, że zabezpieczający płot trochę za szybko się zbliża. Ten wyczyn był z pewnością dużo większą frajdą, niż wszystkie dotychczasowe przygotowania do tego skoku. Czy to nie doskonały pomysł na powitanie Nowego Roku 2010?” - powiedział Pastrana po zakończonym skoku.
Marka: Toyota
Model: Corolla E12
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 8 Styczeń 2010, 13:11
Ja też w efektownym stylu po wylądowaniu jakieś małe kółeczko hehe
Ale co do tematu jak wcześniej napisałem gosć naprawde jest boski podejmując sie takiego wyzwania.Większość z nas lubi szybką i czasem agresywną jazde ..Ale z pewnością nieodważylibyśmy się takiego czegoś wykonać,no chyba że u boku takiego kierowcy
Panowie Ken Block będzie startował w WRC, a to znaczy, że pewnie przyjedzie do PL na Rajd Polski. Jak ktoś wie kim jest Ken Block, to wie też, że to trzeba zobaczyć :D łałałiła, się będzie działo. Novikow się chowa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum