No i kończy się najlepszy sezon roku, znowu zaczyna piździć, padać i niedługo wszystko zamarznie...
Dlatego trzeba się na to przygotować Każdego na pewno czekają jakieś modyfikacje
Ja np. pomijając opony (tak na marginesie kiedy zmieniacie?) muszę przede wszystkim zastąpić moje żarówki Ultra Blue Xenon XXX + jakimiś +80% Miałem w planach zrobić podgrzewane lusterka, bo instalacja jest banalna, a to z pewnością ułatwiłoby jazdę podczas opadów ,ale tak mi się chcę, że już od 3miechów się zbieram Poza tym kupię wkrótce środek zapobiegający parowaniu szyb, podobno działa
Marka: Abarth
Model: Grande Punto Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 5 Listopad 2007, 13:55
adamus napisał/a:
Ja np. pomijając opony (tak na marginesie kiedy zmieniacie?)
ja jeszcze jeżdżę na letnich laciach ale z tego co zapowiadają w pogodzie to już za ciepło nie ma być więc powoli trzeba się będzie przymierzać do zimówek
adamus napisał/a:
zastąpić moje żarówki Ultra Blue Xenon XXX + jakimiś +80%
polecam żarówki PHILIPS BLUEVISION, NIGHTGUIDE lub X-TREME, trochę więcej kosztują ale naprawdę dają dużo lepsze światło niż zwykłe żarówki - polecam!
adamus napisał/a:
Poza tym kupię wkrótce środek zapobiegający parowaniu szyb, podobno działa
daj znać czy działa bo też bym się w takie cosik zaopatrzył
_________________ www.decadence.pl - klub tuningowy
Tak na poważnie to już mam połapane zderzaki seryjne, trzeba zmienić na moje mega 13' zimowe no i jak piszecie żarówki zmienić, bo kurde w taką pogodę białe heble nie dają rady.
Ojciec
Marka: Seat
Model: Leon 1P
Miasto: Świerklaniec
Wysłany: 5 Listopad 2007, 22:46
Ja też jeszcze na letnich gumach jeżdżę ale na dniach szykuje się do zmiany zderzaków na seryjne, później zmiana opon i za 2-3 tygodnie zależy jak szybko będzie śnieg i jak dużo go będzie podnoszę auto na fabryczna wysokość
Marka: Toyota
Model: Corolla E11
Miasto: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: 6 Listopad 2007, 08:47
robo napisał/a:
ja mam właśnie X-TREME i dają ładne światło
Ooo to super, muszę sobie takie zamówić, szkoda, że przegapiłem jak Broc robił zamówienie
Ojciec napisał/a:
szykuje się do zmiany zderzaków
Ja zobaczę, w sumie tak nisko nie mam , więc może dam radę, ale jakby co to seryjny zderzak jeszcze gdzieś leży Najlepsza zabawa byłaby z wypadem na narty, ale pewnie Ewy autem będziemy zasuwać
Kiedyś taki komunikat w radiu słyszałem jak jechałem w góry: "Samochody z obniżonym zawieszeniem będą miały problem z dojechaniem do...." hehe Damy radę ;)
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 6 Listopad 2007, 11:55
Adam ja mam zajebiste żarówki i polecam, black xenon z czarną poświatą! niepowtarzalne przeżycia, jedziesz i nei widzisz gdzie to jest dopiero, a nie tam jakieś ekstrime
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum