no i mnie nie ominął pech
dzień (9 sierpnia) przed wyjazdem do Zakopanego miałem bliskie starcie z Volvo FH12
Pan z TIR'a po prostu we mnie wjechał jak stałem na stacji, nie zauważył takiej małej kropeczki jak moja. Pierwsze co pomyślałem "no to mam po przodzie w Punto i po wakacjach na które miałem jechać następnego dnia". Szczęście w nieszczęściu skutki starcia nie były aż tak tragiczne, kierowcy nie ucierpieli TIR miał zarysowany zderzak, a w moim Punto ucierpiało więcej elementów ale dało się jeździć więc pojechałem na wakacje.
Fotki szkody zrobiłem po przyjeździe z Zakopanego i wyglądało to trochę gorzej przed wyjazdem bo został starty niebieski lakier z TIR'a
P.S. ciężarówka była funkel nówka, miała zaledwie 100km przejechane
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 16 Sierpień 2007, 17:54
całe szczęście ze tylko takie coś, wyobrażałem sobie dużo gorzej :/
ehh coś ostatnio moda na bumm. Wczoraj podobno ładnie jakiś dwóch szczyli tatusiowym megane cabrio uderzyło w bok świętochłowickiej taksówki, przejeżdżając przez 2 czerwone światła na Bytomskiej (na wysokości dtś) i żeby było śmieszniej mieli niebieski kogut załączony ;)... takich to do piachu
sol to była chorzowska taksówka na chorzowskich tablicach. W megance jechało 5 chopa (chyba ) i to było jego auto :P tak sie składa że znam gościa. Jak chcesz to mam nawet foki bo z nudów porobiłem
_________________ Posłuchajcie warszawiacy, pyry i krakusy! Mówię wam, że chłopaki z DECADENCE to fajne karlusy!
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 16 Sierpień 2007, 18:28
ja słyszałem inną relację ale pewnie masz rację bo wiem też że tam byłeś
Świerkol wszędzie jest, wszystko widzi :D
Jedno jest pewne, starszy jechał tą samą drogą i tylko koło niego śmignęli z załączonym niebieskim kogutem, przefiknęli przez jedne czerwone, potem drugie i jeb ;)
Sol może sie zdziwisz ale akurat w tym momecie stałem z mamą na balkonie :P Taksiarz wyjeżdzał ze średnicówki i skręcał na świony. A ci z meganki zap...szybko jechali właśnie ze świon na Bytom i nie wychamowali i wjechali w ta taksa :P no i bum xD Az sie z meganki zakopciło. Ale tak pożadnie.
_________________ Posłuchajcie warszawiacy, pyry i krakusy! Mówię wam, że chłopaki z DECADENCE to fajne karlusy!
Marka: Toyota
Model: Corolla E12
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 16 Sierpień 2007, 18:36
Jasny gwint co to się dzieje :?: same puknięcia :-| oby to było ostatnie szkoda furki ale sie naprawi a całe szczęście że Tobie nic się nie stało Pozdro :!:
robo dobrze ze ci sie nic nie stalo bo to jest najwazniejsze , zazwyczaj wypadki z tirami sa tragiczne no i szkoda auta naczepa o twoje auto zachaczyl czy jak? bo napewno auto by zauwazyl? kurde cos ostatnio za duzo buum mam nadzieje ze to ostatni buuum
Marka: Abarth
Model: Grande Punto Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 16 Sierpień 2007, 22:47
sol napisał/a:
całe szczęście ze tylko takie coś, wyobrażałem sobie dużo gorzej :/
ten TIR może z 15-20m przejechał, chyba ani dwójki nie wrzucił, dlatego takie małe skutki
swierkol napisał/a:
a karoseria to sie weznie majzel i młotek i sie wyklubie
zderzak i drzwi do malowania, błotnik do wymiany, fela do renowacji, mocowanie lusterka nowe - wszystko pójdzie z PZU tej firmy co była właścicielem TIR'a
co najlepsze lusterko się całe wygięło ale lustro zostało całe nienaruszone
mass napisał/a:
naczepa o twoje auto zachaczyl czy jak?
nie, przodem we mnie wjechał, po prostu mnie nie widział, tłumaczył się, że szukał dokumentów w schowku
co do Panów z Megane to jak wracałem wczoraj z Zakopanego to zbierali tą auto z drogi
tym Meganem zawsze jeździli tacy młodzi szpanerzy, no i tak myślałem że prędzej czy później się coś stanie - no i stało się!
_________________ www.decadence.pl - klub tuningowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum