a no to wiem o jakie megane chodzi kiedys kolo podjechal pod moja szkole muze na full wlaczyl i poszpanowal wydechem wkoncu dyrektor wyszedl i powiedzial zeby odjechal to specjalnie na wstecznym wyjechal i jeszcze gaz na full zeby jeszcze wku..... go a z kad on mial kogut??
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 17 Sierpień 2007, 07:59
to się palant doczekał. Ja takim dobrze nie życzę bo każdy idiota prędzej czy później ma okazję zrobić komuś coś złego i w tym wypadku kto wie co będzie. Tatuś mu kupił auto i będzie palant wywijał jeden z drugim.
Jedno jest pewne, bekną za to, z tego co mi wiadomo kierowca z taksówki jest w śpiączce ale nie wiem na ile jest to prawdziwa informacja. Ot poczta pantoflowa taksówkarzy.
Co do tego skrzyzowania na bytomskiej zauwazylem taki trend
kazdy zjezdza na lewy pas i jak pomaranczowe to szybko zadupia zeby uciec na prawy pas... co nie Sol....ale malo kto pamieta (ja sam zwykle nie pamietam) ze ludzie którzy jada na DTŚ maja migawke...bo sygnalizacja tam jest zle dopracowana. kolejna sprawa ludzie zjezdzaja na prawy pas przed przejazdem 2 sygnalizacji...co nie Sol...a to moze byc złudne bo ktos jak wyjezdza na strzalce z DTŚ to jak spojrzy to ma w 1 sekundzie prawy pas pusty, znaczy zdarzy sie właczyc a jak ktos czmychnie na prawy pas to jest BUMM!
Tak w ogóle tez se cos przypominam megana z kogutem.
koguta mozna kupic w nie ktorych supermarketach ale zeby sie bawic w policjanta
sorry za OT
czerwony_spioch [Usunięty]
Wysłany: 18 Sierpień 2007, 16:18
w Media chyba była wyprzedaz syren:)
A wracajac do tematu ...zanim przeszłem do zdjec a przeczytałem poczatek spodziewałem sie masakrycznie wygladajacej "kropeczki" ale odziwo wytrzymala bestia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum