oj... a nie miała to być tajemnica przypadkiem :?: Wojtek nie będzie zły :?:
hehe to sie nie przyznacie ze wiedzieliscie
sol napisał/a:
no to zapraszamy Cali do nas :) jak będzie chwila to mozemy nawet jakiegoś spocika zrobić
dziekujemy za zaproszenie.Dogadamy sie co i jak.Zreszta mam zamiar troche sie tu u Was zadomowic ;) i sledze info o Waszych spotach.Jak bedziemy mieli czas to damy znac
czerwony_spioch napisał/a:
mozna Cię prosic o link do jakiejs galerii z wieksza iloscią zdjęc....?
oczywiscie http://www.lts-auto.pl/ prosze bardzo
ahhaa i dzieki za wszystkie pozywtywne opinie
Marka: honda
Model: crx del sol 1.8 vti
Miasto: Bytom
Wysłany: 4 Kwiecień 2007, 23:27
czerwony_spioch napisał/a:
no rzeczywiscie wnetrze jak w statku kosmicznym
wszystko da sie przezyc ale najgorszy jest ten kompresor do pneumatycznej zawiechy!! jak sie wlaczy podczas jazdy to ale zeby nie bylo ze narzekam tylko to powiem ze wrazenia z jazdy bezcenne
wszystko da sie przezyc ale najgorszy jest ten kompresor do pneumatycznej zawiechy!! jak sie wlaczy podczas jazdy to ale zeby nie bylo ze narzekam tylko to powiem ze wrazenia z jazdy bezcenne
Odwiedziłem stronke przyjżałem sie bliżej i co mi sie pierwsze rzucilo w oczy to super stronka a pozniej ogrom pracy wlozonej w bryczke niesamowity rozmiar projektu tyle szczegółów. Zdania nie zmieniam wciąż mi sie nie bardzo podoba ale gdyby sie wszystkim podobalo to samo to jezdzilismy wszyscy takim samym autem. Bardzo chciałbym go zobaczyć na żywo.
_________________ ...[ a place with golden streets ]...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum