Marka: renault
Model: clio Pomóg³: 1 raz Miasto: ¦wiêtoch³owice
Wys³any: 16 Luty 2007, 15:38
dla mnie to jest chore,akumulatory tego nie wytrzymi±,a policja bêdzie mia³a kolejny powód ¿eby wzi±sæ ³apówe
chrapcio
Marka: Honda
Model: Concerto Pomóg³: 1 raz Miasto: ¦wiêtoch³owice
Wys³any: 16 Luty 2007, 16:52
Mi to jest obojêtne ale przy najmniej cos nowego w drogówce!
A DO WSZYSTKICH APELUJE!!!
Wczoraj ¦wiêtoch³owicka Policja zakupi³a Nowy Fotoradar, ustawiaæ bedzie go na
ulicach ¦wiêtoch³owic przy ograniczeniu prêdko¶ci do 40km/h
NIE ZARTUJE
[ Dodano: 16 Luty 2007, 17:05 ] Uwa¿ajcie na uliczki z ograniczeniem prêdko¶ci do 40km/h
Wczoraj Policja zakupila Fotoradar i zapowiedziala ustawiaæ go w niewielkich uliczkach ¦wiêtoch³owic!!!
Marka: Abarth
Model: Grande Punto Pomóg³: 1 raz Miasto: ¦wiêtoch³owice
Wys³any: 16 Luty 2007, 19:04
robi napisa³/a:
dla mnie to jest chore,akumulatory tego nie wytrzymi±,a policja bêdzie mia³a kolejny powód ¿eby wzi±sæ ³apówe
Wole wydaæ kasê na nowy akumulator, ¿arówki czy zap³aciæ mandat i ¿yæ, bo ¿ycie jest bezcenne :!:
W Czechach i chyba S³owacji jak wprowadzili je¿d¿enie na ¶wiat³ach przez ca³y rok to spad³a ilo¶æ wypadków w lato o kilkadziesi±t % :!:
mutombo napisa³/a:
To jest chore :!:
Ja uwa¿am, ¿e ¶wiat³a trzeba w³añczaæ gdy jest taka potrzeba
Jak jest upa³ i powietrze jest tak nagrzane, ¿e faluje to jak masz za¶wiecona ¶wiat³a to lepiej widaæ samochód, tym bardziej jak masz ciemny kolor samochodu :!:
_________________ www.decadence.pl - klub tuningowy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum