Prawdziwy fan Forda Mustanga kojarzy nazwisko Iacocca.
To właśnie temu człowiekowi król amerykańskich szos zawdzięcza swoje narodziny w 1964 r.
Na 45. rocznicę obchodów istnienia Mustanga firma przygotowała limitowaną serię, którą ochrzczono nazwiskiem twórcy modelu.
Mustangów Iacocca powstanie tylko 45 sztuk.
Nadwozia w tej serii zostaną wygładzone, a wszystkie ich elementy - polakierowane na srebrno.
Każdy model otrzyma także chromowane 20-calowe felgi. 4,6-litrowy silnik V8 o mocy 360 KM także nie uniknął modyfikacji.
Zamontowanie w nim turbosprężarki podniosło moc do 400 KM.
Limitowana edycja będzie dostępna w sprzedaży tylko u jednego dilera w Californii.
Jak dla mnie cudo nad cuda a co Wy o tym myślicie ?
Google
Marka: BMW
Model: E39 530d
Wysłany: Reklama Google
Wysłany: 1 Lipiec 2009, 16:54
a piekny piekny .... taka sylwetka jak ELEONOR tylko w nowszym wydaniu :D
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 2 Lipiec 2009, 17:13
mustang iacocca jest bajka..ale Eleonor to jedna z moich motoryzacyjnych miłości a w Polsce jest jeden taki szary..wynajmują taką furę do ślubów itp w okolicy bodajże Łodzi , ma 750KM + nitro
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 3 Lipiec 2009, 11:30
no to samo powiedziałem mojej kobiecie..to stwierdziła że jestem nienormalny
choć w sumie tym czym będziemy my jechali do ślubu to też se chyba pojeżdze i sie ciut spóźnimy do kościoła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum