Wysłany: 9 Październik 2007, 23:03 International X-treme Car Show Helsinki
Jako ze siedzę tu w Finlandii to nie mogę pozwolić sobie na jakieś braki estetyczne wiec cudem udało mi sie znaleźć info o tym wydarzeniu w fińskiej gazecie (po fińsku!!:P)
Udałem sie tam i powiem jedno!! Byłem na kilku polskich tego typu imprezach i na AMI tez był dział tuning ale o co ujrzałem tutaj bardzo miło mnie zaskoczyło. Poniżej mała foto relacja
Plusy imprezy:
+ był wodzirej który prowadził cała imprezę
+był pan z Pimp My Ride który nadzorował budowę samochodu w czasie rzeczywistym na środku hali(chłopaki sie starali choć jak widziałem kolesia który coś trzymał w reku i to szlifował w powietrzu to wystraszyłem sie o jego palce(później coś sobie zrobił bo krzyczał ale chyba oparzył)
+było dużo ładnych kobiet
+ różnorodne samochody z Finlandii/ Szwecji /z Francji były tez z Niemiec nie wiem
+98% to samochody a nie jak na innych targach 30% samochody a 70 % felgi żarówki , wieś tuning czy takie tam!!
+prawdziwe car show a nie wstawienie aut do hangaru...był i piasek i banki mydlane itd..
minusy:
drogie wejście
wszystko tylko do 18!!
bardzo dużo ludzi
brak miejsca na zostawienie kurtki czy czegoś tam
Marka: Abarth
Model: Grande Punto Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 10 Październik 2007, 08:05
no cóż widać, że nam jeszcze dużo brakuje do imprez w Finlandii ale moim zdaniem już niedługo tak to będzie wyglądać u nas tuning w Polsce się rozwija i to bardzo szybko
a teraz nam tylko pozostaje oglądać piękne panie i samochody z Finlandii
Marka: Toyota
Model: Corolla E12
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 10 Październik 2007, 10:43
Fajna imprezka wiadomo co kraj to inny obyczaj W Holandii jak byłem na takiej imprezce to przyznam że Bardziej mi się podobała pod względem samochodów i wystroju połączonego z muzyką niż te niektóre w Polsce Ale tak jak robo pisze w Polsce powoli sie też już rozwija tuning i imprezy tego typu,więc napewno od nowego roku też będą szanse że będziemy mogli takie show oglądać u nas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum