Już pierwsze RS-y miały rakietowe osiągi. I nadwozie skrojone pod kwartet smyczkowy. Ta sprzeczność jednych pociągała, innych bawiła, jeszcze innych irytowała. Przyznam, że należałem do tych ostatnich. Tym bardziej ucieszyłem się, widząc w Genewie RS-a sedana. I tym niecierpliwiej czekałem na okazję, by go sprawdzić. Aż w końcu...
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 7 Wrzesień 2007, 08:53
wysokie zużycie paliwa... co za debil to pisał....
Kupiłem Ferrari, kurcze jak one duzo pali!
Gość który pisał ten tekst powinien się poddać leczeniu i wbic do swojej małej główki że są ludzie dla których liczy się luksus i moc pod butem, a przy tym nie koniecznie zależy im na tym żeby zwracać na siebie uwagę.
Marka: BMW
Model: E39 530d Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 7 Wrzesień 2007, 13:17
Przyznam ze miałem mozliwosc kierowac RS6 Plus fatrycznie 30 KM wiecej i zmiana kilku szczegółów ktore dla maniaków RS są znaczące, naprawdę po jeździe byłem w szoku a zazwyczaj mnie nie ruszają samochody jak jak mnie szef przewiózł to prawie sie nie posikałem nie wiedziełem ze w zakret mozna tak wchodzic bokiem i wydawało sie z pewnym momencie ze to juz tyłem ciesze sie ze zyje a juz nie mowie jakie on miał spalanie ....
Autko dochodziło do siebie jeszcze z 30 min
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum