Panowie jako że popełniłem takiego filmacza to chciałem wam pokazać jak wyglądały niektóre samochody na paryskim salonie Paris Tuning Show 2009. Żeby było śmieszniej największa porażka według mnie to golf democar firmy Focal która produkuje przecież drogie i świetne jakościowo głośniki...
zobaczcie sami, szpachla, siatex, odchodzący 'chrom', ryflowane dywaniki i grill z chryslera w fiacie punto
Google
Marka: Honda
Model: CRX del Sol
Wysłany: Reklama Google
Wysłany: 30 Marzec 2009, 12:03
ooo qqwaaaa ale wtopa takie cos pokazac na wystawie:/
Marka: BMW
Model: E39 530d Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 30 Marzec 2009, 12:37
jestem w głębokim szoku .. ale nie ma co oceniać wystawy na podstawie paru samochodów ... jest wiele typów tuningu .. tu akurat widzi mamy możliwość zapoznania się z nurtem odwołującym do natury czyli z "wiejskim tuningiem"
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 31 Marzec 2009, 09:05
nie no na targach było też dużo zajebistych furek (http://www.youtube.com/watch?v=ysAiHgPMQCk) ale że takie zjeby też pokazywali na wystawie... nawet u nas jest nie do pomyślenia. Można auto zrobić na wiejsko, ale tu nie dość że troche wieś grill chryslera do punto wkładać ;) to żeby to jeszcze było porządnie zrobione.
Auta ponoć poszerzone maksymalnie i spoko, tylko na tych poszerzeniach szpachla chyba ręką rozprowadzana ;D to już nei spoko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum